Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA NAVIO manuel francisco
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Inworp. Burbano met de inworp. Palacio geeft een hoge lob. Barrios is nu in balbezit. Tinjacá onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Tello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anzola met een snelle inworp. Palacio is nu in balbezit. Palacio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Tinjacá rent richting de bal. Tello onderschept slim de pass. Tello geeft een lange en hoge pass. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - manuel francisco 0:1

29e minuut.
Burbano speelt de bal door. Klungelig pakt Tinjacá de bal. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio rent richting de bal. Palacio haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Díaz bokst de bal weg.

35e minuut.
Vallejo speelt de bal door. Machado speelt de bal door. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá draait met de bal, schiet en ... Cuéllar Díaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Barco probeert de bal aan de voet te houden. Arango Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA NAVIO 75%, manuel francisco 25%.
ESPARTA NAVIO - manuel francisco 0:1

55e minuut.
Burbano onderschept slim de pass. Burbano met een sublieme pass. Daar is Morantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - manuel francisco 0:2

58e minuut.
Daar is Bertel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertel passt de bal zonder na te denken. Burbano probeert naar een medespeler te passen. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Díaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - manuel francisco 0:3

63e minuut.
Palacio controleert de bal met de borst. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar passt de bal met de wreef. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - manuel francisco 1:3

64e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Bolívar passt de bal met de wreef. Becerra rent richting de bal. Mera onderschept slim de pass. Mera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arango Gómez met de inworp. Vallejo is nu in balbezit. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tinjacá passt de bal met de wreef. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá verovert de bal door een tackle van achteren. Tinjacá draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Tello verovert de bal door een tackle van achteren. Tello geeft een lange en hoge pass. Astudillo heeft problemen om de bal te vangen. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA NAVIO 55%, manuel francisco 45%.
ESPARTA NAVIO - manuel francisco 1:3