Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Los Millonarios Pahf FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bustamante krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Abella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esquivel komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista rent richting de bal. Esquivel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esquivel krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Peñuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñuela met een sublieme pass. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel. Urbina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Los Millonarios 37%, Pahf FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Los Millonarios - Pahf FC 0:0

46e minuut.
Bautista geeft een lange en hoge pass. Mutis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hormiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daar is Bustamante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Los Millonarios - Pahf FC 0:1

81e minuut.
Urbina trapt de bal weg van het doel. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante speelt de bal door. Arango Gómez is nu in balbezit. Arango Gómez schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Pupo geeft een hoge lob. Arango Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Los Millonarios 63%, Pahf FC 37%.
Club Los Millonarios - Pahf FC 0:1