Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pahf FC Club Los Millonarios
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Uribe rent richting de bal. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uribe. Uribe krijgt een gele kaart. Montoya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montoya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arango Gómez de bal. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Medellín geeft de bal voor. Inworp. Solano met de inworp. Mutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mutis kopt de bal weg. Medellín speelt de bal door. Arango Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Gómez draait met de bal, schiet en ... Dulce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pahf FC - Club Los Millonarios 1:0

33e minuut.
Useche is nu in balbezit. Useche probeert naar een medespeler te passen. Medellín rent richting de bal. Abella rent richting de bal. Abella schiet op doel. Urbina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal zonder na te denken. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pahf FC - Club Los Millonarios 1:1

38e minuut.
Doeltrap. Prieto trapt de bal weg. Mutis probeert naar een medespeler te passen. Abella is nu in balbezit. Abella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pahf FC - Club Los Millonarios 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pahf FC 48%, Club Los Millonarios 52%.
Pahf FC - Club Los Millonarios 1:2

56e minuut.
Mutis rent richting de bal. Mutis met een sublieme pass. Uribe is nu in balbezit. Abella verovert de bal door een tackle van achteren. Abella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hormiga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Munar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pahf FC 57%, Club Los Millonarios 43%.
Pahf FC - Club Los Millonarios 1:2