Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arceloa Rodillones FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Araque probeert naar een medespeler te passen. Hermosa is nu in balbezit. Hermosa passt de bal met de wreef. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arias trapt de bal weg van het doel. Avendaño kopt de bal weg. Klungelig pakt Núñez de bal. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cabanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabanzo geeft een hoge lob. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras onderschept slim de pass. Porras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cabanzo geeft de bal voor. Daar is Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avendaño schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Avendaño krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Araque raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garcés komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arceloa 53%, Rodillones FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arceloa - Rodillones FC 0:0

47e minuut.
Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez rent richting de bal. Núñez met een sublieme pass. Orjuela rent richting de bal. Orjuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lemus trapt de bal weg van het doel. Núñez kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Hoyos onderschept slim de pass. Hoyos geeft een lange en hoge pass. Orjuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orjuela haalt uit met een fantastische trap. Arias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Orjuela rent richting de bal. Orjuela draait met de bal, schiet en ... Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Hermosa rent richting de bal. Hermosa probeert naar een medespeler te passen. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap. Perdomo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Garcés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saldarriaga komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Avendaño passt de bal zonder na te denken. Daar is Saldarriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldarriaga passt de bal zonder na te denken. Orjuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orjuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira rent richting de bal. Ferreira passt de bal zonder na te denken. Orjuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orjuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - Rodillones FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arceloa 58%, Rodillones FC 42%.
arceloa - Rodillones FC 0:1