Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA NAVIO 11-AZUL BOSA
Normal Tactiek CONTRA
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 27.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Pico is nu in balbezit. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal met de wreef. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pico is nu in balbezit. Villarraga onderschept slim de pass. Villarraga passt de bal in één keer door. Kharabadze rent richting de bal. Kharabadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - 11-AZUL BOSA 0:1

12e minuut.
Schiller passt de bal zonder na te denken. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharabadze is nu in balbezit. Kharabadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zeppilli met een sublieme pass. Öymen is nu in balbezit. Öymen passt de bal zonder na te denken. Korpalski rent richting de bal. Korpalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tello rent richting de bal. Tello passt de bal zonder na te denken. Bolívar met een sublieme pass. Quintanilla is nu in balbezit. Quintanilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA NAVIO 66%, 11-AZUL BOSA 34%.
ESPARTA NAVIO - 11-AZUL BOSA 0:1

60e minuut.
Torraca geeft de bal voor. Inworp. Arango Gómez met de inworp. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar geeft een hoge lob. Lauryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Öymen is nu in balbezit. Öymen geeft een lange en hoge pass. Daar is Villarraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - 11-AZUL BOSA 0:2

83e minuut.
Torraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Torraca geeft een lange en hoge pass. Kharabadze kopt de bal weg. Korpalski rent richting de bal. Korpalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barrios de bal. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA NAVIO 60%, 11-AZUL BOSA 40%.
ESPARTA NAVIO - 11-AZUL BOSA 0:2