Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodillones FC Club Los Millonarios
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Lemus geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mutis is nu in balbezit. Mutis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Hoyos onderschept slim de pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos onderschept slim de pass. Hoyos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira speelt de bal door. Pimentel rent richting de bal. Orjuela verovert de bal door een tackle van achteren. Orjuela draait met de bal, schiet en ... Dulce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Saldarriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Saldarriaga met een sublieme pass. Orjuela rent richting de bal. Orjuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Camargo probeert de bal met de borst te controleren. Hoyos rent richting de bal. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutis is nu in balbezit. Mutis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Camargo passt de bal zonder na te denken. Orjuela bereikt de bal nog maar net als eerste. González rent richting de bal. Orjuela verovert de bal door een tackle van achteren. Orjuela schiet op doel. Dulce bokst de bal weg.

41e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira speelt de bal door. Orjuela rent richting de bal. Orjuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutis geeft een lange en hoge pass. Esquivel rent richting de bal. Esquivel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodillones FC 50%, Club Los Millonarios 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rodillones FC - Club Los Millonarios 0:0

68e minuut.
Orjuela rent richting de bal. Hormiga rent richting de bal. Orjuela verovert de bal door een tackle van achteren. Hoyos rent richting de bal. Hoyos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ayala met de inworp. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo passt de bal in één keer door. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Acuña geeft een hoge lob. Mutis kan de bal niet met de borst controleren. Esquivel rent richting de bal. Mutis rent richting de bal. Mutis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Acuña trapt de bal weg. Saldarriaga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Orjuela de bal onder controle te krijgen. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos schiet op doel. Paal! Dulce met een sublieme pass. Camargo is nu in balbezit. Camargo speelt de bal door. Mutis is nu in balbezit. Mutis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodillones FC 43%, Club Los Millonarios 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rodillones FC - Club Los Millonarios 0:0