Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Dos laguna deportivo la vega F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Freire met een sublieme pass. Ordóñez rent richting de bal. Urbaneja onderschept slim de pass. Freire is nu in balbezit. Freire draait met de bal, schiet en ... Ereu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sencial kopt de bal weg. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire passt de bal in één keer door. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Iriarte is nu in balbezit. Iriarte passt de bal zonder na te denken. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos schiet op doel. Carrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ereu trapt de bal weg. Clavijo kopt de bal weg. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - deportivo la vega F.C 1:0

26e minuut.
Iriarte onderschept slim de pass. Iriarte speelt de bal door. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire schiet op doel. Ereu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Monagas heeft problemen om de bal te vangen. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Ereu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordóñez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Dos laguna 37%, deportivo la vega F.C 63%.
Atletico Dos laguna - deportivo la vega F.C 1:0

50e minuut.
Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo met een sublieme pass. Chirinos rent richting de bal. Chirinos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Monagas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Oroño de bal onder controle te krijgen. Inworp. Freire met de inworp. Freire geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Torres rent richting de bal. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire speelt de bal door. Iriarte rent richting de bal. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Dos laguna 62%, deportivo la vega F.C 38%.
Atletico Dos laguna - deportivo la vega F.C 1:0