Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia LeoCR7
korn 9 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mangana met een sublieme pass. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ passt de bal met de wreef. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Inworp. Bondăreţ met de inworp. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Na een snelle pass probeert Machís de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 1:0

8e minuut.
Ivanac geeft een lange en hoge pass. Ereu probeert de bal aan de voet te houden. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 2:0

12e minuut.
Mangana passt de bal in één keer door. Ivanac probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Cedeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 3:0

16e minuut.
Garvey geeft de bal voor. Inworp. Urbaneja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figuera is nu in balbezit. Figuera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cedeño trapt de bal weg. Peña Zauner geeft de bal voor. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mangana passt de bal zonder na te denken. Ereu rent richting de bal. Ereu passt de bal in één keer door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mangana passt de bal met de wreef. Cuares is nu in balbezit. Andrade onderschept slim de pass. Andrade draait met de bal, schiet en ... Cedeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 4:0

25e minuut.
Figuera passt de bal zonder na te denken. Cuares is nu in balbezit. Cuares passt de bal met de wreef. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... Cedeño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 5:0

29e minuut.
Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. González onderschept slim de pass. Guzmán is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel. Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lanza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 22%, LeoCR7 78%.
Atletico Zulia - LeoCR7 5:0

46e minuut.
Mangana probeert de bal met de borst te controleren. Mangana geeft een hoge lob. Cuares heeft problemen om de bal te vangen. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andrade de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Peña Zauner geeft een lange en hoge pass. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu geeft een hoge lob. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yriarte komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bondăreţ zal de hoekschop nemen. González maakt een snoekduik en kopt de bal. Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 6:0

67e minuut.
Bondăreţ speelt de bal door. González rent richting de bal. González passt de bal met de wreef. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 7:0

70e minuut.
Inworp. Ivanac met de inworp. Machís rent richting de bal. Schilling onderschept slim de pass. Schilling probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González is nu in balbezit. De bal raakt de paal. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 8:0

72e minuut.
Perea passt de bal in één keer door. Schilling is nu in balbezit. Schilling probeert naar een medespeler te passen. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cuares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 9:0

76e minuut.
Azpurua rent richting de bal. Azpurua met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Schilling de bal onder controle te krijgen. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Schilling onderschept slim de pass. Schilling speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 10:0

85e minuut.
Azpurua trapt de bal weg van het doel. Peña Zauner speelt de bal door. Yriarte speelt de bal door. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Schilling met een sublieme pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - LeoCR7 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 17%, LeoCR7 83%.
Atletico Zulia - LeoCR7 11:0