Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parra Club de Futbol Atletico Deportivo Falcon FC
Normal Tactiek FURIA
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 27.9
weak Schieten adequate
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Guevara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Otaiza komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Manzano is nu in balbezit. Vinding Jensen onderschept slim de pass. Espinoza rent richting de bal. Vinding Jensen rent richting de bal. Vinding Jensen met een sublieme pass. Estrada bokst de bal weg.

8e minuut.
Tavares geeft de bal voor. Inworp. Vinding Jensen met de inworp. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Vásquez is nu in balbezit. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte geeft een lange en hoge pass. Friaça krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Peláez rent richting de bal. Vásquez rent richting de bal. Vásquez speelt de bal door. Sencial is nu in balbezit. Sencial haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ilioara trapt de bal weg. Klungelig pakt Hollanda de bal. Hollanda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Turró onderschept slim de pass. Turró met een sublieme pass. Tavares is nu in balbezit. Friaça onderschept slim de pass. Friaça draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Beuckert rent richting de bal. Vinding Jensen rent richting de bal. Sencial begaat een overtreding. Sencial krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Turró rent richting de bal. Turró geeft een hoge lob. Friaça is nu in balbezit. Friaça schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parra Club de Futbol 48%, Atletico Deportivo Falcon FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Parra Club de Futbol - Atletico Deportivo Falcon FC 0:0

46e minuut.
Chosadas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otaiza met een snelle inworp. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Manzano rent richting de bal. Vinding Jensen verovert de bal door een tackle van achteren. Vinding Jensen passt de bal in één keer door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bravo rent richting de bal. Hollanda verovert de bal door een tackle van achteren. Hollanda passt de bal zonder na te denken. Friaça rent richting de bal. Friaça haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Turró is nu in balbezit. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Friaça rent richting de bal. Friaça haalt uit met een fantastische trap. Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinding Jensen verovert de bal door een tackle van achteren. Vinding Jensen geeft een lange en hoge pass. Friaça maakt een snoekduik en kopt de bal. Anzoátegui kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bravo. Rincón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budnicki komt het veld opgelopen. Turró met een snel genomen vrije trap. Espinoza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal met de wreef. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tavares de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - Atletico Deportivo Falcon FC 0:1

75e minuut.
Peláez rent richting de bal. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón passt de bal met de wreef. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Calatroni komt het veld opgelopen. Perez Greco komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Chosadas geeft een hoge lob. Budnicki kopt de bal weg. Friaça rent richting de bal. Friaça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Budnicki passt de bal in één keer door. Calatroni rent richting de bal. Calatroni passt de bal zonder na te denken. Friaça is nu in balbezit. Friaça draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parra Club de Futbol 69%, Atletico Deportivo Falcon FC 31%.
Parra Club de Futbol - Atletico Deportivo Falcon FC 0:1