Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo la vega F.C Apure
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Sifontes rent richting de bal. Álvarez rent richting de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo la vega F.C - Apure 0:1

11e minuut.
Leal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno rent richting de bal. Met opzet legt Crespo zijn tegenspeler op de grond. Crespo krijgt een gele kaart. Moreno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crespo met een sublieme pass. Moreno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo la vega F.C - Apure 0:2

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Claverie neemt de hoekschop. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chirinos de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chirinos rent richting de bal. Chirinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo la vega F.C - Apure 1:2

25e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes onderschept slim de pass. Álvarez is nu in balbezit. Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes draait met de bal, schiet en ... Ereu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Meza geeft een lange en hoge pass. Chalbaud kan de bal niet met de borst controleren. Chalbaud met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo la vega F.C 47%, Apure 53%.
deportivo la vega F.C - Apure 1:2

51e minuut.
Moreno geeft de bal voor. Inworp. Claverie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Oroño de bal. Rodríguez rent richting de bal. Sifontes verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo la vega F.C - Apure 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo la vega F.C 44%, Apure 56%.
deportivo la vega F.C - Apure 1:3