Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
canpeones galaticos Atletico Dos laguna
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Requena rent richting de bal. Lugo is nu in balbezit. Requena rent richting de bal. Requena haalt uit met een fantastische trap. Carrillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Urbaneja speelt de bal door. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo schiet op doel. Carrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Urbaneja passt de bal met de wreef. Escalante is nu in balbezit. Escalante speelt de bal door. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Antúnez is nu in balbezit. Iriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Iriarte speelt de bal door. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire draait met de bal, schiet en ... Leañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Dos laguna 0:1

18e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez passt de bal zonder na te denken. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Salcedo geeft de bal voor. Parra kopt de bal weg. Contreras probeert de bal aan de voet te houden. Iriarte rent richting de bal. Iriarte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Clavijo passt de bal zonder na te denken. Freire rent richting de bal. Freire met een sublieme pass. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Clavijo speelt de bal door. Freire is nu in balbezit. Freire met een sublieme pass. Iriarte rent richting de bal. Iriarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canpeones galaticos 43%, Atletico Dos laguna 57%.
canpeones galaticos - Atletico Dos laguna 0:1

49e minuut.
Lugo passt de bal met de wreef. Requena is nu in balbezit. Inciarte is nu in balbezit. Requena onderschept slim de pass. Requena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Carrillo met een harde bal richting middenveld. Freire is nu in balbezit. Freire speelt de bal door. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Dos laguna 0:2

52e minuut.
Requena passt de bal in één keer door. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Iriarte zijn tegenspeler op de grond. Iriarte krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Freire kopt de bal weg. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade passt de bal zonder na te denken. Requena is nu in balbezit. Requena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Escalante geeft de bal voor. Gómez rent richting de bal. Gómez met een sublieme pass. Lugo rent richting de bal. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canpeones galaticos 35%, Atletico Dos laguna 65%.
canpeones galaticos - Atletico Dos laguna 0:2