Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Dos laguna canpeones galaticos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade passt de bal in één keer door. Lugo is nu in balbezit. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gómez met een snelle inworp. Lugo is nu in balbezit. Atencio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lugo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lugo neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Dos laguna 65%, canpeones galaticos 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Dos laguna - canpeones galaticos 0:0

46e minuut.
Parra is nu in balbezit. Convit is nu in balbezit. Convit geeft de bal voor. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. Urbaneja is nu in balbezit. Lugo begaat een overtreding. Lugo krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Inciarte geeft een hoge lob. Requena heeft problemen om de bal te vangen. Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena onderschept slim de pass. Requena haalt uit met een fantastische trap. Carrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Andueza geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Inworp. Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freire geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Contreras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parra met een snelle inworp. Freire rent richting de bal. Freire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Andueza onderschept slim de pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade passt de bal zonder na te denken. Requena rent richting de bal. Requena draait met de bal, schiet en ... Carrillo bokst de bal weg.

78e minuut.
Antúnez is nu in balbezit. Antúnez probeert naar een medespeler te passen. Gómez speelt de bal door. Requena rent richting de bal. Requena haalt uit met een fantastische trap. Carrillo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - canpeones galaticos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Dos laguna 53%, canpeones galaticos 47%.
Atletico Dos laguna - canpeones galaticos 0:1