Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeoCR7 Atletico Deportivo Falcon FC
Normal Tactiek HURACAN
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.8
average Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Chwałek speelt de bal door. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki met een sublieme pass. Friaça heeft problemen om de bal te vangen. Friaça schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rosal met een snelle inworp. Machís geeft de bal voor. Budnicki kopt de bal weg. Friaça rent richting de bal. Friaça schiet op doel. Cedeño bokst de bal weg.

14e minuut.
Aponte onderschept slim de pass. Chwałek rent richting de bal. Machís is nu in balbezit. Aponte is nu in balbezit. Aponte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Chwałek rent richting de bal. Chwałek geeft een hoge lob. Budnicki rent richting de bal. Budnicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aponte probeert naar een medespeler te passen. Budnicki rent richting de bal. Budnicki probeert naar een medespeler te passen. Friaça rent richting de bal. Friaça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Deportivo Falcon FC 0:1

38e minuut.
Azpurua met een harde bal richting middenveld. Chwałek is nu in balbezit. Chwałek passt de bal in één keer door. Friaça rent richting de bal. Friaça draait met de bal, schiet en ... Cedeño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hollanda passt de bal met de wreef. Cuares is nu in balbezit. Friaça onderschept slim de pass. Vinding Jensen is nu in balbezit. Vinding Jensen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Deportivo Falcon FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoCR7 66%, Atletico Deportivo Falcon FC 34%.
LeoCR7 - Atletico Deportivo Falcon FC 0:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Figuera de bal. Figuera schiet op doel. Delgado probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hollanda passt de bal met de wreef. Cedeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Friaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Friaça schiet op doel. Cedeño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoCR7 - Atletico Deportivo Falcon FC 0:3

68e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón passt de bal met de wreef. Hollanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Friaça is nu in balbezit. Friaça schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoCR7 45%, Atletico Deportivo Falcon FC 55%.
LeoCR7 - Atletico Deportivo Falcon FC 0:3