Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia Parra Club de Futbol
korn2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
48 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Peña Zauner met een sublieme pass. Concepción speelt de bal door. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki geeft de bal voor. Podstawek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Anzoátegui geeft de bal voor. Concepción kopt de bal weg. Podstawek is nu in balbezit. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki geeft een hoge lob. Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Podstawek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mašić de bal. Peláez rent richting de bal. Mašić verovert de bal door een tackle van achteren. Mašić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mašić passt de bal in één keer door. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui rent richting de bal. Podstawek verovert de bal door een tackle van achteren. Podstawek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 1:0

8e minuut.
Sencial met een sublieme pass. Mašić heeft problemen om de bal te vangen. Mašić passt de bal zonder na te denken. Podstawek rent richting de bal. Podstawek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Anzoátegui speelt de bal door. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Mašić rent richting de bal. Mašić draait met de bal, schiet en ... Estrada bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 2:0

12e minuut.
Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki geeft de bal voor. Anzoátegui kan de bal niet met de borst controleren. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Stournaras rent richting de bal. Stournaras passt de bal in één keer door. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić haalt uit met een fantastische trap. Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 3:0

16e minuut.
Stournaras rent richting de bal. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 4:0

18e minuut.
Ortega rent richting de bal. Podstawek verovert de bal door een tackle van achteren. Podstawek probeert naar een medespeler te passen. Mašić is nu in balbezit. Mašić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ met een sublieme pass. Daar is Podstawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podstawek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Stournaras onderschept slim de pass. Stournaras geeft de bal voor. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Stournaras onderschept slim de pass. Peña Zauner met een sublieme pass. Mašić is nu in balbezit. Mašić geeft een hoge lob. Estrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek draait met de bal, schiet en ... Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 5:0

26e minuut.
Mašić onderschept slim de pass. Tavares onderschept slim de pass. Tavares probeert naar een medespeler te passen. Podstawek rent richting de bal. Podstawek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 6:0

28e minuut.
Tavares geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondăreţ met een snelle inworp. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Bravo de bal onder controle te krijgen. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peláez. Peláez krijgt een gele kaart. Mašić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Długołęcki wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bondăreţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ortega de bal. Manzano is nu in balbezit. Podstawek rent richting de bal. Podstawek schiet op doel. Estrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Peña Zauner speelt de bal door. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki met een sublieme pass. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Peña Zauner probeert naar een medespeler te passen. Mašić rent richting de bal. Mašić speelt de bal door. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 22%, Parra Club de Futbol 78%.
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 6:0

51e minuut.
Bondăreţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Anzoátegui ... Strafschop! Anzoátegui krijgt een gele kaart. Mašić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mašić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 7:0

53e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft een hoge lob. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 8:0

54e minuut.
Bondăreţ geeft de bal voor. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek draait met de bal, schiet en ... Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 9:0

55e minuut.
Ortega met een snelle inworp. Peláez probeert de bal met de borst te controleren. Bondăreţ speelt de bal door. Klungelig pakt Mašić de bal. Mašić schiet op doel. Estrada bokst de bal weg.

57e minuut.
Vásquez probeert de bal aan de voet te houden. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek rent richting de bal. Mašić is nu in balbezit. Mašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 10:0

61e minuut.
Peña Zauner kopt de bal weg. Klungelig pakt Mašić de bal. Tavares is nu in balbezit. Mašić onderschept slim de pass. Mašić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Mašić rent richting de bal. Mašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 11:0

76e minuut.
Tavares geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bondăreţ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 12:0

79e minuut.
Schilling verovert de bal door een tackle van achteren. Schilling geeft een lange en hoge pass. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki geeft een hoge lob. Podstawek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stournaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stournaras passt de bal zonder na te denken. Podstawek rent richting de bal. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bondăreţ geeft een hoge lob. Daar is Podstawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek onderschept slim de pass. Podstawek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 17%, Parra Club de Futbol 83%.
Atletico Zulia - Parra Club de Futbol 12:0