Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parra Club de Futbol Atletico Zulia
Normal Tactiek korn 10
34% Balbezit 66%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten average
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Peña Zauner kopt de bal weg. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Estrada trapt de bal weg van het doel. Inworp. Peña Zauner met de inworp. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft de bal voor. Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bravo rent richting de bal. Ivanac is nu in balbezit. Ivanac speelt de bal door. Podstawek controleert de bal met de borst. Podstawek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Anzoátegui de bal. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - Atletico Zulia 0:1

25e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - Atletico Zulia 0:2

25e minuut.
González speelt de bal door. Ortega rent richting de bal. Andrade onderschept slim de pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - Atletico Zulia 0:3

33e minuut.
Ivanac passt de bal met de wreef. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González is nu in balbezit. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ivanac met een sublieme pass. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Andrade rent richting de bal. Peña Zauner rent richting de bal. Peña Zauner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Estrada trapt de bal weg van het doel. Ivanac speelt de bal door. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parra Club de Futbol 84%, Atletico Zulia 16%.
Parra Club de Futbol - Atletico Zulia 0:3

48e minuut.
Peña Zauner met een snelle inworp. Andrade rent richting de bal. Peláez rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - Atletico Zulia 0:4

56e minuut.
Peña Zauner geeft een lange en hoge pass. Tavares kopt de bal weg. Daar is Anzoátegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel. Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac geeft de bal voor. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal. Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - Atletico Zulia 0:5

61e minuut.
González met een sublieme pass. Klungelig pakt Podstawek de bal. Podstawek passt de bal met de wreef. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Paal! Estrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Peña Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña Zauner probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parra Club de Futbol - Atletico Zulia 0:6

66e minuut.
Inworp. Yriarte komt het veld opgelopen. Banasiuk komt het veld opgelopen. Mangana komt het veld opgelopen.

75e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña Zauner met een sublieme pass. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ivanac probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade passt de bal in één keer door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Podstawek geeft een lange en hoge pass. Anzoátegui heeft problemen om de bal te vangen. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parra Club de Futbol 82%, Atletico Zulia 18%.
Parra Club de Futbol - Atletico Zulia 0:6