Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
canpeones galaticos deportivo la vega F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Ordóñez rent richting de bal. Ordóñez passt de bal met de wreef. Chirinos rent richting de bal. Chirinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ordóñez is nu in balbezit. Lugo rent richting de bal. Lugo speelt de bal door. Requena rent richting de bal. Requena schiet op doel. Ereu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Leañez trapt de bal weg. Lugo kopt de bal weg. Monagas probeert de bal aan de voet te houden. Requena is nu in balbezit. Requena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canpeones galaticos 45%, deportivo la vega F.C 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
canpeones galaticos - deportivo la vega F.C 0:0

68e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Andrade is nu in balbezit. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo met een sublieme pass. Uslar Pietri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ordóñez heeft problemen om de bal te vangen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Requena is nu in balbezit. Requena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ordóñez probeert naar een medespeler te passen. Contreras is nu in balbezit. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos draait met de bal, schiet en ... Leañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - deportivo la vega F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canpeones galaticos 51%, deportivo la vega F.C 49%.
canpeones galaticos - deportivo la vega F.C 0:1