Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Deportivo Falcon FC Atletico Dos laguna
HURACAN Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 21.9
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Clavijo geeft een lange en hoge pass. Rincón rent richting de bal. Clavijo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Clavijo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Clavijo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Urbaneja verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaneja geeft de bal voor. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Friaça de bal. Friaça haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chwałek rent richting de bal. Chwałek passt de bal zonder na te denken. Budnicki met een sublieme pass. Friaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Friaça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chwałek speelt de bal door. Friaça rent richting de bal. Friaça draait met de bal, schiet en ... Salcedo probeert de bal aan de voet te houden. Hollanda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inciarte geeft de bal voor. Rincón rent richting de bal. Freire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freire krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Iriarte passt de bal met de wreef. Beuckert onderschept slim de pass. Parra rent richting de bal. Parra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Deportivo Falcon FC 31%, Atletico Dos laguna 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Deportivo Falcon FC - Atletico Dos laguna 0:0

49e minuut.
Atencio geeft de bal voor. Inworp. Aponte met de inworp. Budnicki rent richting de bal. Budnicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Urbaneja geeft een hoge lob. Beuckert rent richting de bal. Iriarte begaat een overtreding. Iriarte krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Rincón is nu in balbezit. Rincón met een sublieme pass. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Torres speelt de bal door. Hollanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollanda passt de bal met de wreef. Friaça rent richting de bal. Friaça draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Torres met een sublieme pass. Chwałek is nu in balbezit. Chwałek passt de bal in één keer door. Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een hoge lob. Carrillo bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Atencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollanda met een sublieme pass. Vinding Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinding Jensen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vinding Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Friaça rent richting de bal. Vinding Jensen rent richting de bal. Vinding Jensen draait met de bal, schiet en ... Carrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Atletico Dos laguna 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Deportivo Falcon FC 18%, Atletico Dos laguna 82%.
Atletico Deportivo Falcon FC - Atletico Dos laguna 1:0