Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Dos laguna Atletico Zulia
Normal Tactiek korn 9
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 39.6
weak Schieten average
weak Passen good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - Atletico Zulia 0:1

9e minuut.
Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. González onderschept slim de pass. González probeert naar een medespeler te passen. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ... Carrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Ivanac rent richting de bal. Ivanac geeft de bal voor. Andrade krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Clavijo de bal. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña Zauner onderschept slim de pass. Peña Zauner probeert naar een medespeler te passen. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ivanac met een sublieme pass. Klungelig pakt Andrade de bal. Andrade probeert naar een medespeler te passen. González rent richting de bal. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - Atletico Zulia 0:2

24e minuut.
Peña Zauner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek geeft een lange en hoge pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Atencio geeft de bal voor. Ivanac is nu in balbezit. Ivanac met een sublieme pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Carrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Podstawek is nu in balbezit. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ met een sublieme pass. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Andrade raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mangana komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Bondăreţ speelt de bal door. Ivanac heeft problemen om de bal te vangen. Ivanac geeft een lange en hoge pass. Mangana rent richting de bal. Mangana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ivanac kopt de bal weg. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ met een sublieme pass. Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - Atletico Zulia 0:3

37e minuut.
Urbaneja verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González heeft problemen om de bal te vangen. González haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mangana de bal. Mangana draait met de bal, schiet en ... Salcedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Carrillo trapt de bal weg. Ivanac kopt de bal weg. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Podstawek speelt de bal door. Ivanac rent richting de bal. Ivanac probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Dos laguna 83%, Atletico Zulia 17%.
Atletico Dos laguna - Atletico Zulia 0:3

47e minuut.
Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangana schiet op doel. Carrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - Atletico Zulia 0:4

59e minuut.
Peña Zauner geeft een lange en hoge pass. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Mangana zijn tegenspeler op de grond. Mangana is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Ivanac met een snelle inworp. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ passt de bal met de wreef. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. Carrillo bokst de bal weg.

63e minuut.
Daar is Peña Zauner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Banasiuk komt het veld opgelopen. Yriarte komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ivanac met de inworp. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ geeft de bal voor. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Podstawek kopt de bal weg. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ivanac geeft de bal voor. Banasiuk probeert de bal met de borst te controleren. Banasiuk passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Carrillo bokst de bal weg. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. Carrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Torres onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanac met de inworp. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - Atletico Zulia 0:5

88e minuut.
Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ geeft de bal voor. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... Carrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Dos laguna - Atletico Zulia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Dos laguna 84%, Atletico Zulia 16%.
Atletico Dos laguna - Atletico Zulia 0:6