Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia Apure
korn2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Maquilena rent richting de bal. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Zurita probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Andrade passt de bal met de wreef. Podstawek rent richting de bal. Podstawek geeft een lange en hoge pass. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Apure 1:0

13e minuut.
Bondăreţ geeft de bal voor. Klungelig pakt González de bal. Meza is nu in balbezit. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. Zurita bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Apure 2:0

16e minuut.
Uslar Pietri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podstawek met een snelle inworp. Klungelig pakt Andrade de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Peña Zauner passt de bal zonder na te denken. Ivanac probeert de bal met de borst te controleren. Ivanac met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Zurita met een harde bal richting middenveld. Podstawek kopt de bal weg. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Zurita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Apure 3:0

38e minuut.
Ferreira kopt de bal weg. Schilling geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt González de bal. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
González kopt de bal weg. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal met de wreef. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
González kopt de bal weg. Daar is Uslar Pietri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Zurita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Apure 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 22%, Apure 78%.
Atletico Zulia - Apure 4:0

48e minuut.
Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leal de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González. González krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Uslar Pietri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podstawek met de inworp. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ... Zurita bokst de bal weg.

53e minuut.
Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña Zauner verovert de bal door een tackle van achteren. Peña Zauner passt de bal zonder na te denken. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Apure 5:0

54e minuut.
Bondăreţ met de inworp. Ivanac geeft een lange en hoge pass. González heeft problemen om de bal te vangen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Garvey geeft een lange en hoge pass. Andrade kopt de bal weg. González rent richting de bal. González schiet op doel. Zurita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Apure 6:0

62e minuut.
Inworp. Leal met de inworp. Moreno rent richting de bal. Ivanac onderschept slim de pass. Ivanac geeft een lange en hoge pass. Zurita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Mangana komt het veld opgelopen. Banasiuk komt het veld opgelopen. Yriarte komt het veld opgelopen. Bondăreţ met een snelle inworp. Ivanac probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bondăreţ met de inworp. Klungelig pakt Ivanac de bal. Moreno maakt een afschuwelijke overtreding. Ivanac raakt geblesseerd tijdens het duel. Bondăreţ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zurita bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes passt de bal in één keer door. Ivanac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. Zurita bokst de bal weg.

74e minuut.
Banasiuk onderschept slim de pass. Ivanac heeft problemen om de bal te vangen. Ivanac passt de bal zonder na te denken. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Uslar Pietri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Podstawek met een snelle inworp. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. Zurita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Apure 7:0

77e minuut.
Uslar Pietri probeert naar een medespeler te passen. Podstawek rent richting de bal. Podstawek passt de bal zonder na te denken. Ivanac rent richting de bal. Ivanac geeft een hoge lob. Paal!

78e minuut.
Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González is nu in balbezit. González passt de bal in één keer door. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Apure 8:0

79e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Klungelig pakt Sifontes de bal. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mangana kopt de bal weg. Leal rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maquilena de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 11%, Apure 89%.
Atletico Zulia - Apure 8:0