Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia canpeones galaticos
korn2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
47 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 20
adequate Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Ivanac is nu in balbezit. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Concepción kopt de bal weg. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek passt de bal met de wreef. Ivanac is nu in balbezit. Ivanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Andrade de bal. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić passt de bal zonder na te denken. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 1:0

5e minuut.
Requena is nu in balbezit. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Mašić heeft problemen om de bal te vangen. Mašić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bondăreţ onderschept slim de pass. Stournaras is nu in balbezit. Bondăreţ speelt de bal door. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap. Leañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Podstawek met een snelle inworp. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Mašić heeft problemen om de bal te vangen. Mašić draait met de bal, schiet en ... Leañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivanac rent richting de bal. Ivanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 2:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Stournaras de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac schiet op doel. Leañez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 3:0

14e minuut.
Requena speelt de bal door. Klungelig pakt Lugo de bal. Ivanac verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Antúnez is nu in balbezit. Mašić verovert de bal door een tackle van achteren. Mašić probeert naar een medespeler te passen. Ivanac is nu in balbezit. Ivanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 4:0

19e minuut.
Peña Zauner rent richting de bal. Peña Zauner passt de bal zonder na te denken. Mašić rent richting de bal. Ivanac is nu in balbezit. Ivanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 5:0

23e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. Antúnez rent richting de bal. Mašić onderschept slim de pass. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Ivanac passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Convit passt de bal met de wreef. Inworp. Schilling met een snelle inworp. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ geeft de bal voor. Leañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bondăreţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Convit de bal. Mašić is nu in balbezit. Mašić draait met de bal, schiet en ... Leañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 6:0

34e minuut.
Mašić passt de bal zonder na te denken. Daar is Ivanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antúnez is nu in balbezit. Ivanac onderschept slim de pass. Ivanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ivanac rent richting de bal. Ivanac met een sublieme pass. Klungelig pakt Mašić de bal. Mašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 7:0

43e minuut.
Andueza is nu in balbezit. Mašić onderschept slim de pass. Mašić met een sublieme pass. Ivanac rent richting de bal. Ivanac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 19%, canpeones galaticos 81%.
Atletico Zulia - canpeones galaticos 7:0

46e minuut.
Contreras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondăreţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Sucre de bal. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Stournaras met een sublieme pass. Garvey rent richting de bal. Podstawek probeert naar een medespeler te passen. Ivanac rent richting de bal. Ivanac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ geeft de bal voor. Daar is Andueza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ivanac rent richting de bal. Ivanac draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 8:0

52e minuut.
Podstawek met een sublieme pass. Stournaras is nu in balbezit. Stournaras met een sublieme pass. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Leañez trapt de bal weg. Bondăreţ kopt de bal weg. Ivanac rent richting de bal. Ivanac draait met de bal, schiet en ... Leañez bokst de bal weg.

55e minuut.
Concepción is nu in balbezit. Daar is Podstawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podstawek geeft een lange en hoge pass. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Andueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Andueza geeft een hoge lob. Inworp. Podstawek met een snelle inworp. Bondăreţ geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ivanac is nu in balbezit. Ivanac passt de bal met de wreef. Mašić is nu in balbezit. Mašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 9:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mangana komt het veld opgelopen. Banasiuk komt het veld opgelopen. Yriarte komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bondăreţ passt de bal in één keer door. Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras probeert naar een medespeler te passen. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Ivanac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Contreras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivanac raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivanac neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

70e minuut.
Klungelig pakt Sucre de bal. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić passt de bal met de wreef. Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Banasiuk is nu in balbezit. Banasiuk geeft een hoge lob. Convit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac onderschept slim de pass. Ivanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Antúnez is nu in balbezit. Ivanac onderschept slim de pass. Mašić rent richting de bal. Mašić draait met de bal, schiet en ... Leañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ivanac geeft de bal voor. Mašić rent richting de bal. Sucre kopt de bal weg. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mašić krijgt zijn hoofd ertegen. Leañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 10:0

81e minuut.
Sucre speelt de bal door. Inworp. Bondăreţ met de inworp. Stournaras is nu in balbezit. Stournaras geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 11:0

87e minuut.
Andrade rent richting de bal. Mašić verovert de bal door een tackle van achteren. Mašić passt de bal met de wreef. Daar is Ivanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - canpeones galaticos 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 15%, canpeones galaticos 85%.
Atletico Zulia - canpeones galaticos 12:0