Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
canpeones galaticos Atletico Zulia
Normal Tactiek korn2
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten average
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Requena passt de bal in één keer door. Andrade is nu in balbezit. Andrade onderschept slim de pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:1

4e minuut.
Inworp. Podstawek met een snelle inworp. Bondăreţ met een sublieme pass. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:2

5e minuut.
Lugo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sifuentes komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Bondăreţ passt de bal in één keer door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González passt de bal zonder na te denken. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Andueza is nu in balbezit. Andrade rent richting de bal. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade draait met de bal, schiet en ... Leañez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:3

13e minuut.
Andrade kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrade de bal. Podstawek speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:4

16e minuut.
Peña Zauner is nu in balbezit. Peña Zauner met een sublieme pass. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ geeft de bal voor. González krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:5

20e minuut.
Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac passt de bal met de wreef. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Ivanac de bal. Ivanac geeft de bal voor. Sucre heeft problemen om de bal te vangen. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:6

24e minuut.
González passt de bal in één keer door. Ivanac rent richting de bal. Ivanac geeft de bal voor. Sucre kopt de bal weg. González geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Gómez de bal. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Schilling probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:7

35e minuut.
Podstawek kan de bal niet met de borst controleren. Peña Zauner is nu in balbezit. Peña Zauner passt de bal met de wreef. Bondăreţ geeft de bal voor. González maakt een snoekduik en kopt de bal. Leañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Podstawek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal in één keer door. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:8

45e minuut.
Andrade met een sublieme pass. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante passt de bal in één keer door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Leañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canpeones galaticos 83%, Atletico Zulia 17%.
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:8

47e minuut.
Peña Zauner rent richting de bal. Daar is Ivanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanac passt de bal zonder na te denken. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... Leañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:9

49e minuut.
Leañez met een harde bal richting middenveld. Ivanac is nu in balbezit. Ivanac geeft de bal voor. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Podstawek is nu in balbezit. Podstawek passt de bal in één keer door. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sucre de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Escalante stond buitenspel. Yriarte komt het veld opgelopen. Banasiuk komt het veld opgelopen. Mangana komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek geeft een hoge lob. Sucre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met de inworp. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ... Leañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Antúnez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal met de wreef. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade onderschept slim de pass. Klungelig pakt González de bal. González schiet op doel. Leañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrade met een sublieme pass. Bondăreţ geeft een hoge lob. González kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Banasiuk passt de bal zonder na te denken. Podstawek met een sublieme pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Podstawek geeft een hoge lob. Sucre heeft problemen om de bal te vangen. Leañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:10

85e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. González rent richting de bal. González probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Yriarte is nu in balbezit. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek geeft een lange en hoge pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canpeones galaticos 80%, Atletico Zulia 20%.
canpeones galaticos - Atletico Zulia 0:10