Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hot team Atlético Curumeño
el bus Tactiek Cholo Dante
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
47.8 gemiddelde waardering 56.2
good Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Zetti passt de bal zonder na te denken. Daar is Otto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otto passt de bal met de wreef. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen haalt uit met een fantastische trap. Malík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Atlético Curumeño 0:1

27e minuut.
Zordan is nu in balbezit. Otto onderschept slim de pass. Otto met een sublieme pass. McBain verovert de bal door een tackle van achteren. Romppanen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kaduk probeert naar een medespeler te passen. Natalino probeert naar een medespeler te passen. Bocaş rent richting de bal. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Czendej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hot team - Atlético Curumeño 1:1

37e minuut.
Kodzhabashev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natalino rent richting de bal. Natalino speelt de bal door. Bocaş heeft problemen om de bal te vangen. Bocaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Atlético Curumeño 2:1

45e minuut.
Kaduk speelt de bal door. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu maakt een afschuwelijke overtreding. Marcu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 42%, Atlético Curumeño 58%.
hot team - Atlético Curumeño 2:1

51e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Bocaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarrete. Navarrete krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kodzhabashev kopt de bal weg. Klungelig pakt McBain de bal. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Malík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hot team - Atlético Curumeño 2:2

72e minuut.
Tarkan geeft de bal voor. Piętaszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zoupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoupas haalt uit met een fantastische trap. Malík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Atlético Curumeño 2:3

79e minuut.
Täuber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoupas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kodzhabashev. Zoupas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zoupas wilt de vrije trap nemen. Malík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - Atlético Curumeño 2:4

82e minuut.
Natalino met een sublieme pass. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Navarrete zijn tegenspeler op de grond. Navarrete krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 41%, Atlético Curumeño 59%.
hot team - Atlético Curumeño 2:4