Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Táchira F.C. Atlético Curumeño
final Tactiek Cholo Dante
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 45.1
good Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Zilci met een sublieme pass. Iliopoulos met een sublieme pass. Pietravallo rent richting de bal. Zoupas verovert de bal door een tackle van achteren. Zoupas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Banciu geeft een hoge lob. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino geeft de bal voor. Velis is nu in balbezit. Velis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zilci de bal. Frydecký rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Atlético Curumeño 1:0

13e minuut.
Solanke onderschept slim de pass. Solanke passt de bal zonder na te denken. Frydecký is nu in balbezit. Frydecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Atlético Curumeño 2:0

23e minuut.
Zilci kopt de bal weg. Ribka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribka geeft de bal voor. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft de bal voor. Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Skřivánek rent richting de bal. Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos passt de bal zonder na te denken. Zoupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoupas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Banciu met een sublieme pass. Iliopoulos rent richting de bal. Iliopoulos passt de bal zonder na te denken. Zoupas rent richting de bal. Zoupas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zoupas verovert de bal door een tackle van achteren. Zoupas geeft een lange en hoge pass. Armengot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos onderschept slim de pass. Iliopoulos speelt de bal door. Zoupas is nu in balbezit. Zoupas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 49%, Atlético Curumeño 51%.
Deportivo Táchira F.C. - Atlético Curumeño 2:0

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banciu zal de hoekschop nemen. Udvaros kopt de bal weg. Ribka heeft problemen om de bal te vangen. Banciu geeft een hoge lob. Zilci onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Byrt probeert naar een medespeler te passen. Morelli geeft de bal voor. Solanke kopt de bal weg. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Armengot passt de bal met de wreef. Navarrete is nu in balbezit. Pietravallo onderschept slim de pass. Banciu rent richting de bal. Banciu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek geeft een hoge lob. Banciu rent richting de bal. Banciu geeft de bal voor. Frydecký krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tarkan geeft een lange en hoge pass. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu passt de bal met de wreef. Morelli geeft een lange en hoge pass. Frydecký maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tarkan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ribka de bal onder controle te krijgen. Banciu kopt de bal weg. Solanke is nu in balbezit. Solanke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 39%, Atlético Curumeño 61%.
Deportivo Táchira F.C. - Atlético Curumeño 2:0