Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega FC Benfica SL
Omega 3 Tactiek ok
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 50.8
adequate Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Paganini geeft een hoge lob. Rózgiewicz kopt de bal weg. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı draait met de bal, schiet en ... Milanowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Peszeni onderschept slim de pass. Peszeni geeft een hoge lob. Armada Pozo is nu in balbezit. Conzelo rent richting de bal. Conzelo haalt uit met een fantastische trap. Tobin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Benfica SL 1:0

18e minuut.
Pavillard speelt de bal door. Conzelo is nu in balbezit. Met opzet legt Rózgiewicz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rózgiewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Conzelo raakt geblesseerd tijdens het duel. Antonoloukas met een snel genomen vrije trap. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Tobin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Benfica SL 2:0

34e minuut.
Jiljí geeft een lange en hoge pass. Conzelo rent richting de bal. Leclère tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leclère krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 44%, Benfica SL 56%.
Omega FC - Benfica SL 2:0

49e minuut.
Paganini geeft een lange en hoge pass. Daar is Antonoloukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrisor verovert de bal door een tackle van achteren. Saunamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunamäki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Saunamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunamäki geeft de bal voor. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Benfica SL 2:1

59e minuut.
Paganini is nu in balbezit. Armada Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Twito begaat een overtreding. Twito krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudanavičius met de inworp. Leclère met een sublieme pass. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vega is nu in balbezit. Gudanavičius rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pavillard zal de hoekschop nemen. Vega krijgt zijn hoofd ertegen. Tobin bokst de bal weg.

81e minuut.
Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini passt de bal met de wreef. Pavillard met een sublieme pass. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vega speelt de bal door. Daar is Armada Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marche rent richting de bal. Armada Pozo onderschept slim de pass. Armada Pozo schiet op doel. Tobin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 31%, Benfica SL 69%.
Omega FC - Benfica SL 2:1