Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westcost Deportivo Táchira F.C.
westatack Tactiek final
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 52.3
matig Schieten solide
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Klungelig pakt Skřivánek de bal. Skřivánek geeft een lange en hoge pass. Solanke kopt de bal weg. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Răboj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherubino geeft een lange en hoge pass. Sal kopt de bal weg. Frydecký heeft problemen om de bal te vangen. Frydecký schiet op doel. Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Čegar onderschept slim de pass. Čegar speelt de bal door. Manderscheid rent richting de bal. Manderscheid haalt uit met een fantastische trap. Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Deportivo Táchira F.C. 1:0

40e minuut.
Morelli heeft problemen om de bal te vangen. Pietravallo rent richting de bal. Pietravallo geeft de bal voor. Frydecký rent richting de bal. Frydecký geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino onderschept slim de pass. Cherubino probeert naar een medespeler te passen. Solanke is nu in balbezit. Solanke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 63%, Deportivo Táchira F.C. 37%.
Westcost - Deportivo Táchira F.C. 1:0

50e minuut.
Frydecký kopt de bal weg. Klungelig pakt Peláez de bal. Velis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Frydecký is nu in balbezit. Frydecký geeft een lange en hoge pass. Daar is Sal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Westcost - Deportivo Táchira F.C. 1:1

59e minuut.
Morelli rent richting de bal. Morelli passt de bal zonder na te denken. Velis speelt de bal door. Frydecký heeft problemen om de bal te vangen. Frydecký haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Deško trapt de bal weg van het doel. Morelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Solanke de bal. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Frydecký is nu in balbezit. Frydecký passt de bal met de wreef. Mercado is nu in balbezit. Solanke verovert de bal door een tackle van achteren. Solanke schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Deportivo Táchira F.C. 1:2

66e minuut.
Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli geeft een hoge lob. Frydecký is nu in balbezit. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cherubino is nu in balbezit. Cherubino met een sublieme pass. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pietravallo passt de bal zonder na te denken. Banciu is nu in balbezit. Rak begaat een overtreding. Rak krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cherubino is nu in balbezit. Özerbay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cherubino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skřivánek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Solanke rent richting de bal. Solanke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Velis passt de bal met de wreef. Floarea rent richting de bal. Frydecký onderschept slim de pass. Frydecký draait met de bal, schiet en ... Deško werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Westcost - Deportivo Táchira F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westcost 73%, Deportivo Táchira F.C. 27%.
Westcost - Deportivo Táchira F.C. 1:3