Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Táchira F.C. Westcost
final Tactiek westatack
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 29.8
goed Schieten matig
uitstekend Passen matig
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Morelli is nu in balbezit. Morelli passt de bal zonder na te denken. Banciu geeft een lange en hoge pass. Kozić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Westcost 1:0

17e minuut.
Banciu kopt de bal weg. Solanke is nu in balbezit. Solanke geeft een hoge lob. Kozić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Westcost 2:0

19e minuut.
Özerbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cherubino passt de bal in één keer door. Solanke is nu in balbezit. Solanke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rak rent richting de bal. Rak passt de bal zonder na te denken. Manderscheid met een sublieme pass. Daar is Bolivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolivar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu rent richting de bal. Banciu geeft een hoge lob. Kozić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Westcost 3:0

33e minuut.
Morelli passt de bal met de wreef. Banciu is nu in balbezit. Banciu probeert naar een medespeler te passen. Solanke is nu in balbezit. Solanke schiet op doel. Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pietravallo passt de bal in één keer door. Solanke is nu in balbezit. Solanke met een sublieme pass. Kozić is nu in balbezit. Kozić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mercado heeft problemen om de bal te vangen. Solanke rent richting de bal. Solanke passt de bal met de wreef. Banciu geeft een hoge lob. Kozić maakt een snoekduik en kopt de bal. Deško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Čegar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palomares komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 28%, Westcost 72%.
Deportivo Táchira F.C. - Westcost 3:0

53e minuut.
Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu geeft een lange en hoge pass. Daar is Velis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Skřivánek geeft een hoge lob. Solanke kopt de bal weg. Özerbay heeft problemen om de bal te vangen. Kozić onderschept slim de pass. Kozić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Solanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solanke passt de bal in één keer door. Kozić is nu in balbezit. Kozić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Floarea de bal onder controle te krijgen. Deško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Özerbay is nu in balbezit. Özerbay geeft een lange en hoge pass. Banciu kopt de bal weg. Solanke is nu in balbezit. Solanke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Westcost 4:0

70e minuut.
Bolivar heeft problemen om de bal te vangen. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek geeft de bal voor. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Velis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sal de bal. Solanke is nu in balbezit. Solanke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Táchira F.C. - Westcost 5:0

76e minuut.
Armengot geeft een lange en hoge pass. Özerbay rent richting de bal. Kozić maakt een afschuwelijke overtreding. Kozić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Cherubino probeert naar een medespeler te passen. Velis is nu in balbezit. Peláez begaat een overtreding. Peláez krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherubino met de inworp. Răboj rent richting de bal. Velis verovert de bal door een tackle van achteren. Velis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Táchira F.C. 23%, Westcost 77%.
Deportivo Táchira F.C. - Westcost 5:0