Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.A.San Cristobal hot team
especial Tactiek el bus
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
4 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 43
slecht Schieten goed
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


9e minuut.
Wydżga rent richting de bal. Wydżga passt de bal zonder na te denken. Quyền bereikt de bal nog maar net als eerste. Iser rent richting de bal. Iser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Iser passt de bal met de wreef. Quyền bereikt de bal nog maar net als eerste. Quyền passt de bal in één keer door. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Miraflores rent richting de bal. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Miraflores moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Miraflores schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Bloch passt de bal met de wreef. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydżga met een sublieme pass. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wydżga rent richting de bal. Wydżga passt de bal in één keer door. Vivas is nu in balbezit. Kłosowski onderschept slim de pass. Kłosowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Percivalli geeft een hoge lob. Kłosowski kopt de bal weg. Vivas rent richting de bal. Iser onderschept slim de pass. Iser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - hot team 0:1

25e minuut.
Kłosowski draait met de bal, schiet en ... Marín met een sublieme pass. O`Neal kopt de bal weg. Cranchi rent richting de bal. Cranchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.A.San Cristobal - hot team 1:1

29e minuut.
Wydżga probeert naar een medespeler te passen. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski passt de bal met de wreef. Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Osuna geeft een lange en hoge pass. Wydżga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydżga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Quyền probeert naar een medespeler te passen. Kłosowski rent richting de bal. Iser rent richting de bal. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.San Cristobal 80%, hot team 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.A.San Cristobal - hot team 1:1

47e minuut.
Martinenghi probeert naar een medespeler te passen. Wydżga rent richting de bal. Wydżga passt de bal in één keer door. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski draait met de bal, schiet en ... Marín bokst de bal weg.

55e minuut.
Wydżga verovert de bal door een tackle van achteren. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt met een sublieme pass. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ribera met een sublieme pass. Iser rent richting de bal. Iser draait met de bal, schiet en ... Marín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - hot team 1:2

60e minuut.
Iser bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydżga is nu in balbezit. Wydżga draait met de bal, schiet en ... Marín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - hot team 1:3

63e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Burkhardt heeft problemen om de bal te vangen. Burkhardt speelt de bal door. Kłosowski heeft problemen om de bal te vangen. Kłosowski draait met de bal, schiet en ... Marín bokst de bal weg.

64e minuut.
Wydżga geeft een lange en hoge pass. Iser bereikt de bal nog maar net als eerste. Iser draait met de bal, schiet en ... Wydżga heeft problemen om de bal te vangen. Wydżga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Bloch probeert naar een medespeler te passen. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
O`Neal is nu in balbezit. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Osuna geeft de bal voor. Leal is nu in balbezit. Leal draait met de bal, schiet en ... Lang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ribera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quyền met de inworp. Klungelig pakt Iser de bal. Iser geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arteaga de bal. Wydżga is nu in balbezit. Wydżga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.San Cristobal - hot team 1:4

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabrera komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydżga rent richting de bal. Wydżga passt de bal in één keer door. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bloch zijn tegenspeler op de grond. Cabrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabrera met een snel genomen vrije trap. Cranchi rent richting de bal. Cranchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.San Cristobal 83%, hot team 17%.
U.A.San Cristobal - hot team 1:4