Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica SL Deportivo Táchira F.C.
ok Tactiek final
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


14e minuut.
Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Velis heeft problemen om de bal te vangen. Velis passt de bal in één keer door. Frydecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecký haalt uit met een fantastische trap. Tobin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frydecký is nu in balbezit. Frydecký haalt uit met een fantastische trap. Tobin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Deportivo Táchira F.C. 0:1

21e minuut.
Costea geeft de bal voor. Laçi is nu in balbezit. Met opzet legt Skřivánek zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Skřivánek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skřivánek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini geeft een hoge lob. Laçi kopt de bal weg. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Costea rent richting de bal. Velis verovert de bal door een tackle van achteren. Velis passt de bal met de wreef. Solanke is nu in balbezit. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica SL 47%, Deportivo Táchira F.C. 53%.
Benfica SL - Deportivo Táchira F.C. 0:1

50e minuut.
Costea passt de bal zonder na te denken. Twito probeert de bal aan de voet te houden. Costea speelt de bal door. Monforte rent richting de bal. Monforte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Twito kopt de bal weg. Pietravallo kan de bal niet met de borst controleren. Pietravallo geeft de bal voor. Frydecký rent richting de bal. Frydecký haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Monforte de bal. Laçi rent richting de bal. Saunamäki is nu in balbezit. Saunamäki haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfica SL - Deportivo Táchira F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica SL 42%, Deportivo Táchira F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfica SL - Deportivo Táchira F.C. 1:1