Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capacho F.C. hot team
431-2Arriba Tactiek el bus
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen solid


2e minuut.
Kaduk passt de bal met de wreef. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kostiha verovert de bal door een tackle van achteren. Kostiha probeert naar een medespeler te passen. Charkviani geeft de bal voor. Abrahantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahantes haalt uit met een fantastische trap. Malík bokst de bal weg.

9e minuut.
Ohms bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera verovert de bal door een tackle van achteren. Higuera geeft de bal voor. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kaduk rent richting de bal. Zetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Natalino de bal. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek schiet op doel. Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - hot team 0:1

13e minuut.
Zordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zordan geeft de bal voor. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - hot team 0:2

15e minuut.
Kostiha rent richting de bal. Piętaszek onderschept slim de pass. Piętaszek passt de bal met de wreef. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş schiet op doel. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wiadro de bal. Zetti is nu in balbezit. Zetti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - hot team 0:3

19e minuut.
Wiadro onderschept slim de pass. Wiadro speelt de bal door. Ququrov kan de bal niet met de borst controleren. Bocaş rent richting de bal. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ohms heeft problemen om de bal te vangen. Zetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohms. Ohms krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wiadro is nu in balbezit. Bocaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moreno met een harde bal richting middenveld. Daar is Charkviani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McBain bereikt de bal nog maar net als eerste. McBain schiet op doel. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ohms speelt de bal door. Ququrov rent richting de bal. Bocaş onderschept slim de pass. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek draait met de bal, schiet en ... Moreno bokst de bal weg.

37e minuut.
Kostiha is nu in balbezit. Kostiha passt de bal in één keer door. Ququrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek onderschept slim de pass. Piętaszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ququrov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sciabola komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Zetti geeft een hoge lob. Sciabola met een sublieme pass. Mâlcu speelt de bal door. Bocaş rent richting de bal. Bocaş schiet op doel. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Sciabola geeft een lange en hoge pass. Bocaş heeft problemen om de bal te vangen. Sciabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - hot team 0:4

42e minuut.
Bocaş met een sublieme pass. Kaduk rent richting de bal. Kaduk passt de bal zonder na te denken. Daar is Zetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zetti schiet op doel. Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capacho F.C. 76%, hot team 24%.
Capacho F.C. - hot team 0:4

46e minuut.
Gruszczak komt het veld opgelopen. Ørstrup komt het veld opgelopen.

49e minuut.
McBain onderschept slim de pass. McBain passt de bal in één keer door. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu met een sublieme pass. Kostiha rent richting de bal. Piętaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Piętaszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bowman kopt de bal weg. Inworp. Natalino met een snelle inworp. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Buitenspel voor Putrycz. Goede buitenspelval van de verdediging. Kodzhabashev neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Bowman de bal. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - hot team 0:5

60e minuut.
Kodzhabashev verovert de bal door een tackle van achteren. Kodzhabashev geeft een lange en hoge pass. Natalino probeert naar een medespeler te passen. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kaduk passt de bal in één keer door. Bocaş heeft problemen om de bal te vangen. Piętaszek rent richting de bal. Bocaş rent richting de bal. Bocaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - hot team 0:6

85e minuut.
Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek speelt de bal door. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capacho F.C. - hot team 0:7

89e minuut.
Mâlcu geeft een hoge lob. Bocaş springt en kopt de bal. Klungelig pakt Bowman de bal. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kaduk kopt de bal weg. Barosanu rent richting de bal. Zetti onderschept slim de pass. Zetti draait met de bal, schiet en ... Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capacho F.C. 73%, hot team 27%.
Capacho F.C. - hot team 0:7