Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaVT Hajducka Voda
TikiTaka2.0 Tactiek 3.4.3
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
41.3 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Matera kan de bal niet met de borst controleren. Bajgorić is nu in balbezit. Matera onderschept slim de pass. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. Metin bokst de bal weg. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ... Metin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Hajducka Voda 1:0

5e minuut.
Bokić rent richting de bal. Bokić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Golub de bal. Golub draait met de bal, schiet en ... Dono probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jaber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golub met een sublieme pass. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Panjol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BarcaVT - Hajducka Voda 1:1

11e minuut.
Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło passt de bal met de wreef. Bajgorić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... Metin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Jaber rent richting de bal. Jaber speelt de bal door. Puc bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera verovert de bal door een tackle van achteren. Matera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gverović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kukrika de bal onder controle te krijgen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel. Metin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Hajducka Voda 2:1

29e minuut.
Daar is Czejgis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czejgis krijgt een gele kaart. Pandurević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Golub wilt de vrije trap nemen. Panjol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ursuţ rent richting de bal. Best tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ursuţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bajgorić heeft problemen om de bal te vangen. Matera rent richting de bal. Matera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Czejgis rent richting de bal. Czejgis speelt de bal door. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ... Metin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Hajducka Voda 3:1

40e minuut.
Robles probeert de bal met de borst te controleren. Robles met een sublieme pass. Ursuţ speelt de bal door. Matera heeft problemen om de bal te vangen. Matera haalt uit met een fantastische trap. Metin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Jaber is nu in balbezit. Desrousseaux onderschept slim de pass. Desrousseaux passt de bal in één keer door. Bokić rent richting de bal. Bokić passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 41%, Hajducka Voda 59%.
BarcaVT - Hajducka Voda 3:1

52e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. Kukrika heeft problemen om de bal te vangen. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ... Metin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Robles is nu in balbezit. Ursuţ geeft een hoge lob. Puc bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera onderschept slim de pass. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Hajducka Voda 4:1

58e minuut.
Dragić kopt de bal weg. Puc rent richting de bal. Matera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matera krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Hende bereikt de bal nog maar net als eerste. Hende geeft een hoge lob. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap. Metin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Hajducka Voda 5:1

77e minuut.
Bokić geeft een hoge lob. Vallarta is nu in balbezit. Vallarta passt de bal zonder na te denken. Golub rent richting de bal. Golub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Metin trapt de bal weg van het doel. Hende kopt de bal weg. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Robles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Hajducka Voda 6:1

83e minuut.
Jaber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gogić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pandurević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desrousseaux probeert naar een medespeler te passen. Golub rent richting de bal. Golub haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 31%, Hajducka Voda 69%.
BarcaVT - Hajducka Voda 6:1