Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund-BVB FK Tuzla City
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Abdulahmanović is nu in balbezit. Kesetović rent richting de bal. Kociper is nu in balbezit. Kociper draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brnjoš de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund-BVB - FK Tuzla City 0:1

19e minuut.
Primorac rent richting de bal. Primorac passt de bal in één keer door. Kaskrati is nu in balbezit. Kociper verovert de bal door een tackle van achteren. Kociper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ćulafić rent richting de bal. Primorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćulafić is nu in balbezit. Primorac verovert de bal door een tackle van achteren. Primorac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković geeft de bal voor. Hondo heeft problemen om de bal te vangen. Kasalica maakt een snoekduik en kopt de bal. Ujević probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

35e minuut.
Inworp. Vučić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Redžović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redžović geeft een hoge lob. Daar is Hondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Risonjić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejanac is nu in balbezit. Redžović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redžović krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kociper rent richting de bal. Brnjoš verovert de bal door een tackle van achteren. Brnjoš speelt de bal door. Kasalica rent richting de bal. Kasalica schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund-BVB 62%, FK Tuzla City 38%.
Borussia Dortmund-BVB - FK Tuzla City 0:1

59e minuut.
Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Risonjić met een sublieme pass. Vrzić rent richting de bal. Kaskrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrzić geeft de bal voor. Janjetović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Klungelig pakt Dejanac de bal. Redžović bereikt de bal nog maar net als eerste. Redžović speelt de bal door. Kasalica heeft problemen om de bal te vangen. Kasalica draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Dortmund-BVB - FK Tuzla City 1:1

87e minuut.
Radojičić geeft een lange en hoge pass. Abdulahmanović heeft problemen om de bal te vangen. Abdulahmanović met een sublieme pass. Vučić is nu in balbezit. Vučić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund-BVB - FK Tuzla City 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund-BVB 59%, FK Tuzla City 41%.
Borussia Dortmund-BVB - FK Tuzla City 2:1