Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odzak 102 FC Sloboda1978
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Džambo probeert naar een medespeler te passen. Musić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Remetić. Musić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Mujačević is nu in balbezit. Mujačević geeft een hoge lob. Glušac heeft problemen om de bal te vangen. Brkić is nu in balbezit. Brkić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sibinčić rent richting de bal. Sibinčić passt de bal in één keer door. Begović is nu in balbezit. Begović schiet op doel. Toljagić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Remetić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vukašinović de bal onder controle te krijgen. Kuraja rent richting de bal. Kuraja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - FC Sloboda1978 1:0

32e minuut.
Mujačević speelt de bal door. Begović is nu in balbezit. Sibinčić is nu in balbezit. Sibinčić draait met de bal, schiet en ... Rahmanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
odzak 102 - FC Sloboda1978 1:1

37e minuut.
Šegrt is nu in balbezit. Šegrt geeft de bal voor. Skejić probeert de bal aan de voet te houden. Remetić rent richting de bal. Remetić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Skejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Remetić verovert de bal door een tackle van achteren. Remetić geeft een hoge lob. Baždarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vukašinović heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - FC Sloboda1978 2:1

43e minuut.
Toljagić speelt de bal door. Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt speelt de bal door. Kuraja rent richting de bal. Kuraja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odzak 102 54%, FC Sloboda1978 46%.
odzak 102 - FC Sloboda1978 2:1

50e minuut.
Glušac rent richting de bal. Brkić onderschept slim de pass. Brkić probeert naar een medespeler te passen. Begović rent richting de bal. Begović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sibinčić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Glušac de bal. Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović onderschept slim de pass. Begović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Toljagić geeft de bal voor. Inworp. Muratović met de inworp. Sibinčić rent richting de bal. Sibinčić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ćosović rent richting de bal. Džambo onderschept slim de pass. Džambo passt de bal zonder na te denken. Kuraja rent richting de bal. Kuraja haalt uit met een fantastische trap. Baždarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Džambo speelt de bal door. Daar is Kuraja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mujačević begaat een overtreding. Mujačević krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kuraja rent richting de bal. Skejić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuraja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Džambo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - FC Sloboda1978 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odzak 102 54%, FC Sloboda1978 46%.
odzak 102 - FC Sloboda1978 3:1