Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tuzla City Hajducka Voda
Normal Tactiek 3.4.3
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 41.2
slecht Schieten formidabel
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Doeltrap. Kieras trapt de bal weg van het doel. Golub kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikijelj de bal. Mikijelj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mikulić is nu in balbezit. Mikulić passt de bal zonder na te denken. Zolović geeft de bal voor. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj schiet op doel. Ujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mikijelj kopt de bal weg. Hondo heeft problemen om de bal te vangen. Golub rent richting de bal. Golub draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:1

17e minuut.
Dejanac geeft een lange en hoge pass. Zolović kopt de bal weg. Golub rent richting de bal. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grebičević geeft een hoge lob. Pandurević rent richting de bal. Pandurević geeft de bal voor. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:2

20e minuut.
Primorac passt de bal zonder na te denken. Daar is Hondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ljutić is nu in balbezit. Primorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Primorac passt de bal in één keer door. Kociper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pandurević passt de bal zonder na te denken. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub passt de bal in één keer door. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub passt de bal met de wreef. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Ujević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:3

28e minuut.
Kociper passt de bal met de wreef. Daar is Dejanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćerimagić geeft een hoge lob. Mikulić rent richting de bal. Mikulić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:4

33e minuut.
Mikijelj passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pandurević de bal onder controle te krijgen. Pandurević probeert naar een medespeler te passen. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:5

40e minuut.
Vještica onderschept slim de pass. Vještica passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Dejanac de bal onder controle te krijgen. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj passt de bal in één keer door. Neziri is nu in balbezit. Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurević schiet op doel. Ujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tuzla City 62%, Hajducka Voda 38%.
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:5

46e minuut.
Knežević geeft een hoge lob. Inworp. Vrzić met een snelle inworp. Primorac is nu in balbezit. Primorac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kociper springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Daar is Radojičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević met een sublieme pass. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:6

52e minuut.
Zolović rent richting de bal. Zolović geeft een hoge lob. Mikijelj kopt de bal weg. Klungelig pakt Golub de bal. Golub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ćerimagić met een sublieme pass. Knežević geeft een lange en hoge pass. Pandurević kopt de bal weg. Golub probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golub haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:7

55e minuut.
Ljutić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pandurević de bal onder controle te krijgen. Pandurević met een sublieme pass. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević is nu in balbezit. Radojičić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pandurević raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pandurević neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:8

59e minuut.
Hondo geeft een hoge lob. Grebičević rent richting de bal. Grebičević speelt de bal door. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zolović met een sublieme pass. Klungelig pakt Golub de bal. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Ujević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:9

79e minuut.
Grebičević geeft de bal voor. Mikijelj rent richting de bal. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Ujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:10

81e minuut.
Hondo kopt de bal weg. Pandurević is nu in balbezit. Neziri begaat een overtreding. Pandurević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Golub wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ujević trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Zolović de bal. Zolović geeft een hoge lob. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tuzla City 75%, Hajducka Voda 25%.
FK Tuzla City - Hajducka Voda 0:10