Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajducka Voda FK Tuzla City
0vs11 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 18.4
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Gverović passt de bal in één keer door. Primorac is nu in balbezit. Primorac passt de bal in één keer door. Kociper is nu in balbezit. Kociper haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Ćerimagić passt de bal met de wreef. Dejanac is nu in balbezit. Bokić onderschept slim de pass. Bokić schiet op doel. Ujević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK Tuzla City 1:0

10e minuut.
Mikulić verovert de bal door een tackle van achteren. Dejanac verovert de bal door een tackle van achteren. Primorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Primorac schiet op doel. Kučinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajducka Voda - FK Tuzla City 1:1

14e minuut.
Gverović verovert de bal door een tackle van achteren. Gverović geeft de bal voor. Mikijelj is nu in balbezit. Klungelig pakt Mikijelj de bal. Mikijelj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Grebičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Grebičević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrzić met de inworp. Primorac geeft een lange en hoge pass. Kučinar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vrzić zal de hoekschop nemen. Kesetović is nu in balbezit. Kesetović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mikulić kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrzić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Primorac is nu in balbezit. Primorac geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kesetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesetović met een sublieme pass. Primorac is nu in balbezit. Primorac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK Tuzla City 1:2

24e minuut.
Gverović met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Vještica de bal onder controle te krijgen. Inworp. Vrzić met de inworp. Primorac speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kociper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK Tuzla City 1:3

26e minuut.
Doeltrap. Kučinar met een harde bal richting middenveld. Kesetović heeft problemen om de bal te vangen. Bokić rent richting de bal. Bokić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Golub rent richting de bal. Kesetović verovert de bal door een tackle van achteren. Kesetović probeert naar een medespeler te passen. Kociper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK Tuzla City 1:4

33e minuut.
Ćerimagić rent richting de bal. Ćerimagić passt de bal met de wreef. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Radojičić de bal onder controle te krijgen. Ujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kesetović passt de bal in één keer door. Primorac rent richting de bal. Primorac speelt de bal door. Kociper is nu in balbezit. Kociper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK Tuzla City 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajducka Voda 67%, FK Tuzla City 33%.
Hajducka Voda - FK Tuzla City 1:5

47e minuut.
Inworp. Kesetović met een snelle inworp. Primorac met een sublieme pass. Daar is Vrzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrzić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Neziri verovert de bal door een tackle van achteren. Neziri met een sublieme pass. Vrzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrzić schiet op doel. Kučinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neziri met een snelle inworp. Pandurević is nu in balbezit. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kučinar speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kesetović met de inworp. Primorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Primorac geeft een lange en hoge pass. Kučinar bokst de bal weg. Kociper rent richting de bal. Kociper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK Tuzla City 1:6

69e minuut.
Gverović onderschept slim de pass. Gverović probeert naar een medespeler te passen. Mikulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Risonjić met een snelle inworp. Dejanac heeft problemen om de bal te vangen. Vještica verovert de bal door een tackle van achteren. Vještica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Primorac passt de bal met de wreef. Vještica is nu in balbezit. Dejanac rent richting de bal. Vještica verovert de bal door een tackle van achteren. Vještica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Kukrika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević rent richting de bal. Kesetović rent richting de bal. Golub onderschept slim de pass. Golub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK Tuzla City 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajducka Voda 54%, FK Tuzla City 46%.
Hajducka Voda - FK Tuzla City 2:6