Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid fk odzak 102
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Nović is nu in balbezit. Vranješ onderschept slim de pass. Ljubojević rent richting de bal. Ljubojević haalt uit met een fantastische trap. Rahmanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - odzak 102 1:0

17e minuut.
Šegrt geeft een lange en hoge pass. Škrebić kopt de bal weg. Klungelig pakt Mustedanagić de bal. Džambo rent richting de bal. Džambo schiet op doel. Paal! Hankić is nu in balbezit. Hankić geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Remetić zal de hoekschop nemen. Kuraja is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuraja rent richting de bal. Kuraja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madrid fk - odzak 102 1:1

32e minuut.
Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovarišić met een sublieme pass. Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - odzak 102 2:1

35e minuut.
Džambo speelt de bal door. Čizmić rent richting de bal. Čizmić passt de bal met de wreef. Vranješ rent richting de bal. Vranješ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid fk 36%, odzak 102 64%.
Real Madrid fk - odzak 102 2:1

48e minuut.
Kulušić onderschept slim de pass. Kulušić speelt de bal door. Glušac rent richting de bal. Mustedanagić onderschept slim de pass. Mustedanagić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hankić geeft een hoge lob. Inworp. Halilagić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Džambo is nu in balbezit. Džambo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Šegrt probeert naar een medespeler te passen. Glušac rent richting de bal. Vranješ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vranješ krijgt een gele kaart. Glušac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Glušac kan niet meer verder spelen. Stević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid fk 43%, odzak 102 57%.
Real Madrid fk - odzak 102 2:1