Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sloboda1978 Hajducka Voda
Normal Tactiek 3.4.3
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
19.6 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten formidabel
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Zolović onderschept slim de pass. Zolović passt de bal zonder na te denken. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub haalt uit met een fantastische trap. Baždarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - Hajducka Voda 0:1

13e minuut.
Mikijelj rent richting de bal. Golub is nu in balbezit. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel. Baždarević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - Hajducka Voda 0:2

14e minuut.
Begović passt de bal zonder na te denken. Mikulić rent richting de bal. Mikulić passt de bal in één keer door. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sibinčić heeft problemen om de bal te vangen. Ćosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović geeft een lange en hoge pass. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Golub heeft problemen om de bal te vangen. Ćosović rent richting de bal. Golub schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Golub naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ćosović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ćosović kan niet meer verder spelen. Joksimović komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Ljutić geeft de bal voor. Skejić kopt de bal weg. Daar is Mikijelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Begović passt de bal zonder na te denken. Brkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mikulić krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pandurević kopt de bal weg. Daar is Vukašinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - Hajducka Voda 0:3

38e minuut.
Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj schiet op doel. Skejić onderschept slim de pass. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Musić geeft een hoge lob. Inworp. Pandurević met een snelle inworp. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... Baždarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sloboda1978 64%, Hajducka Voda 36%.
FC Sloboda1978 - Hajducka Voda 0:3

50e minuut.
Mikijelj passt de bal zonder na te denken. Mikulić rent richting de bal. Mikulić geeft de bal voor. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Joksimović geeft een lange en hoge pass. Zolović is nu in balbezit. Zolović passt de bal zonder na te denken. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj schiet op doel. Baždarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pandurević de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - Hajducka Voda 0:4

56e minuut.
Vukašinović geeft de bal voor. Mikijelj geeft een lange en hoge pass. Pandurević springt en kopt de bal. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - Hajducka Voda 0:5

57e minuut.
Ljutić geeft een hoge lob. Pandurević kopt de bal weg. Daar is Mikijelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - Hajducka Voda 0:6

62e minuut.
Mikijelj verovert de bal door een tackle van achteren. Mikijelj passt de bal zonder na te denken. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - Hajducka Voda 0:7

68e minuut.
Sibinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović verovert de bal door een tackle van achteren. Zolović probeert naar een medespeler te passen. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ljutić rent richting de bal. Ljutić geeft een hoge lob. Vještica met een sublieme pass. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Baždarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović onderschept slim de pass. Zolović geeft een lange en hoge pass. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Skejić de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sibinčić is nu in balbezit. Grebičević verovert de bal door een tackle van achteren. Grebičević geeft een hoge lob. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - Hajducka Voda 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sloboda1978 59%, Hajducka Voda 41%.
FC Sloboda1978 - Hajducka Voda 0:8