Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaVT FC Sloboda1978
TikiTaka2.0 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.2 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Robles passt de bal met de wreef. Hende is nu in balbezit. Hende geeft de bal voor. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FC Sloboda1978 1:0

9e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă geeft een hoge lob. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Skejić geeft een hoge lob. Inworp. Robles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Baždarević met een harde bal richting middenveld. Inworp. Hende met de inworp. Ursuţ heeft problemen om de bal te vangen. Ursuţ geeft een lange en hoge pass. Baždarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matera rent richting de bal. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FC Sloboda1978 2:0

15e minuut.
Daar is Sibinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles passt de bal met de wreef. Matera rent richting de bal. Matera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Robles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gogić komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Vallarta geeft een hoge lob. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Musić rent richting de bal. Gogić onderschept slim de pass. Gogić probeert naar een medespeler te passen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baždarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolić. Hruşcă raakt geblesseerd tijdens het duel. Hruşcă met een snel genomen vrije trap. Daar is Gogić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursuţ geeft een lange en hoge pass. Matera springt en kopt de bal. Baždarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Vukašinović is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Jaber rent richting de bal. Mujačević geeft een hoge lob. Inworp. Gogić met de inworp. Ursuţ geeft de bal voor. Baždarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bolić geeft een lange en hoge pass. Jaber geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vukašinović de bal. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skejić heeft problemen om de bal te vangen. Matera rent richting de bal. Matera draait met de bal, schiet en ... Baždarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FC Sloboda1978 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 25%, FC Sloboda1978 75%.
BarcaVT - FC Sloboda1978 3:0

57e minuut.
Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis onderschept slim de pass. Czejgis speelt de bal door. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Czejgis passt de bal in één keer door. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera passt de bal met de wreef. Daar is Gogić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hende bereikt de bal nog maar net als eerste. Hende geeft een hoge lob. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FC Sloboda1978 4:0

61e minuut.
Begović met een sublieme pass. Sibinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera onderschept slim de pass. Matera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Czejgis kopt de bal weg. Daar is Musić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Matera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Baždarević trapt de bal weg van het doel. Inworp. Hende met een snelle inworp. Gogić geeft de bal voor. Matera krijgt zijn hoofd ertegen. Baždarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukašinović heeft problemen om de bal te vangen. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Skejić rent richting de bal. Skejić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hende de bal onder controle te krijgen. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Baždarević met een harde bal richting middenveld. Gogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Musić zijn tegenspeler op de grond. Gogić raakt geblesseerd tijdens het duel. Hende zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FC Sloboda1978 5:0

82e minuut.
Czejgis is nu in balbezit. Czejgis geeft een lange en hoge pass. Gogić heeft problemen om de bal te vangen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel. Baždarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Mujačević rent richting de bal. Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ speelt de bal door. Matera is nu in balbezit. Matera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baždarević trapt de bal weg van het doel. Joksimović heeft problemen om de bal te vangen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 18%, FC Sloboda1978 82%.
BarcaVT - FC Sloboda1978 5:0