Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajducka Voda odzak 102
3.4.3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 17.5
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tovarišić met een sublieme pass. Kukrika probeert naar een medespeler te passen. Šegrt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zolović speelt de bal door. Klungelig pakt Mikijelj de bal. Mikijelj geeft de bal voor. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pandurević rent richting de bal. Rahmanović met een sublieme pass. Zolović kopt de bal weg. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vještica met de inworp. Džambo is nu in balbezit. Džambo schiet op doel. Kučinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Šegrt is nu in balbezit. Grebičević onderschept slim de pass. Grebičević geeft de bal voor. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Rahmanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Tovarišić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ljutić de bal. Ljutić geeft een lange en hoge pass. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mikulić is nu in balbezit. Mikulić passt de bal zonder na te denken. Kukrika rent richting de bal. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mikulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić passt de bal in één keer door. Nović rent richting de bal. Mikijelj verovert de bal door een tackle van achteren. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... Rahmanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Grebičević passt de bal in één keer door. Kulušić is nu in balbezit. Kulušić passt de bal zonder na te denken. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grebičević is nu in balbezit. Grebičević passt de bal in één keer door. Kukrika is nu in balbezit. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović probeert naar een medespeler te passen. Kukrika is nu in balbezit. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj schiet op doel. Rahmanović bokst de bal weg. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - odzak 102 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajducka Voda 42%, odzak 102 58%.
Hajducka Voda - odzak 102 1:0

61e minuut.
Halilagić met een snelle inworp. Džambo heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Grebičević zijn tegenspeler op de grond. Grebičević is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Tovarišić heeft problemen om de bal te vangen. Zolović is nu in balbezit. Zolović geeft een lange en hoge pass. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - odzak 102 2:0

70e minuut.
Zolović heeft problemen om de bal te vangen. Zolović geeft een hoge lob. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mikijelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - odzak 102 3:0

72e minuut.
Pandurević is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pandurević zal de hoekschop nemen. Mikijelj springt en kopt de bal. Rahmanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - odzak 102 4:0

83e minuut.
Kukrika rent richting de bal. Mikijelj is nu in balbezit. Kukrika is nu in balbezit. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Remetić is nu in balbezit. Mikulić verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulić speelt de bal door. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zolović passt de bal met de wreef. Mikijelj rent richting de bal. Daar is Mikijelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... Rahmanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - odzak 102 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajducka Voda 41%, odzak 102 59%.
Hajducka Voda - odzak 102 5:0