Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund-BVB odzak 102
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Redžović rent richting de bal. Redžović speelt de bal door. Nović rent richting de bal. Kasalica verovert de bal door een tackle van achteren. Kasalica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vlatković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Purić komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Glušac heeft problemen om de bal te vangen. Džambo is nu in balbezit. Džambo probeert naar een medespeler te passen. Kuraja rent richting de bal. Kuraja draait met de bal, schiet en ... Janjetović bokst de bal weg.

22e minuut.
Džambo is nu in balbezit. Drljo rent richting de bal. Drljo geeft de bal voor. Kasalica kan de bal niet met de borst controleren. Kasalica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund-BVB - odzak 102 1:0

29e minuut.
Drljo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Džambo. Drljo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drljo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kasalica is nu in balbezit. Kasalica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kasalica de bal. Kasalica draait met de bal, schiet en ... Rahmanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kosača rent richting de bal. Redžović bereikt de bal nog maar net als eerste. Redžović speelt de bal door. Kasalica is nu in balbezit. Kasalica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund-BVB 65%, odzak 102 35%.
Borussia Dortmund-BVB - odzak 102 1:0

54e minuut.
Tovarišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovarišić probeert naar een medespeler te passen. Kuraja is nu in balbezit. Džambo is nu in balbezit. Džambo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Redžović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovarišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovarišić speelt de bal door. Džambo rent richting de bal. Džambo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Dortmund-BVB - odzak 102 1:1

60e minuut.
Toljagić geeft een hoge lob. Inworp. Purić met een snelle inworp. Redžović is nu in balbezit. Redžović haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rahmanović speelt de bal door. Tovarišić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaskrati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remetić rent richting de bal. Remetić geeft een lange en hoge pass. Janjetović bokst de bal weg.

70e minuut.
Kuraja is nu in balbezit. Kosača rent richting de bal. Džambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Džambo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Glušac geeft een hoge lob. Trkulja kopt de bal weg. Džambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraja rent richting de bal. Kuraja draait met de bal, schiet en ... Janjetović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toljagić. Purić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drljo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kasalica rent richting de bal. Kasalica schiet op doel. Rahmanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund-BVB 61%, odzak 102 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Dortmund-BVB - odzak 102 1:1