Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajducka Voda FK zeljo
3.4.3 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 18.4
formidabel Schieten matig
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Grebičević kopt de bal weg. Vještica probeert naar een medespeler te passen. Golub probeert naar een medespeler te passen. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Masnov controleert de bal met de borst. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub speelt de bal door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lelek trapt de bal weg. Mikulić kopt de bal weg. Mikulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pandurević de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 1:0

9e minuut.
Mikijelj passt de bal in één keer door. Golub is nu in balbezit. Golub passt de bal met de wreef. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 2:0

11e minuut.
Mikijelj verovert de bal door een tackle van achteren. Lelek rent richting de bal. Mikijelj onderschept slim de pass. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 3:0

12e minuut.
Čizmić is nu in balbezit. Čizmić geeft een lange en hoge pass. Golub kopt de bal weg. Daar is Pandurević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 4:0

22e minuut.
Zolović passt de bal met de wreef. Mikulić speelt de bal door. Daar is Mikijelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Kuljanin kan de bal niet met de borst controleren. Šolaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub passt de bal in één keer door. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuljanin de bal onder controle te krijgen. Šolaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Golub probeert naar een medespeler te passen. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj passt de bal in één keer door. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel. Šolaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović rent richting de bal. Zolović met een sublieme pass. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Šolaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ljutić kan de bal niet met de borst controleren. Ljutić geeft een hoge lob. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Šolaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 5:0

32e minuut.
Nastić passt de bal in één keer door. Masnov rent richting de bal. Pandurević onderschept slim de pass. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 6:0

39e minuut.
Ljutić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljutić geeft een lange en hoge pass. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 7:0

41e minuut.
Mikijelj passt de bal met de wreef. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević rent richting de bal. Golub rent richting de bal. Golub schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mikulić onderschept slim de pass. Mikulić passt de bal met de wreef. Kuljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj verovert de bal door een tackle van achteren. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajducka Voda 30%, FK zeljo 70%.
Hajducka Voda - FK zeljo 8:0

50e minuut.
Grebičević onderschept slim de pass. Grebičević geeft een hoge lob. Pandurević heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Šolaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 9:0

53e minuut.
Kuljanin geeft een hoge lob. Ljutić is nu in balbezit. Met opzet legt Bacanović zijn tegenspeler op de grond. Bacanović krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Stanijević is nu in balbezit. Knežević verovert de bal door een tackle van achteren. Knežević passt de bal met de wreef. Mikulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zolović onderschept slim de pass. Zolović passt de bal met de wreef. Knežević probeert naar een medespeler te passen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Šolaja bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stanijević is nu in balbezit. Zolović onderschept slim de pass. Zolović geeft de bal voor. Mikulić rent richting de bal. Mikulić geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 10:0

65e minuut.
Golub verovert de bal door een tackle van achteren. Golub met een sublieme pass. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 11:0

67e minuut.
Jaredić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikulić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikijelj probeert de bal met de borst te controleren. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Stanijević met een sublieme pass. Vještica geeft een hoge lob. Mikijelj kopt de bal weg. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel. Šolaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Vještica speelt de bal door. Masnov is nu in balbezit. Golub verovert de bal door een tackle van achteren. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj schiet op doel. Šolaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 12:0

72e minuut.
Golub passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mikijelj de bal. Golub rent richting de bal. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zolović met een sublieme pass. Mikijelj rent richting de bal. Klungelig pakt Golub de bal. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bacanović kopt de bal weg. Golub rent richting de bal. Golub speelt de bal door. Klungelig pakt Pandurević de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 13:0

87e minuut.
Zolović probeert de bal aan de voet te houden. Zolović geeft de bal voor. Golub kopt de bal weg. Daar is Pandurević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FK zeljo 14:0

90e minuut.
Klungelig pakt Jaredić de bal. Mikulić rent richting de bal. Mikulić geeft een lange en hoge pass. Mikijelj heeft problemen om de bal te vangen. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajducka Voda 23%, FK zeljo 77%.
Hajducka Voda - FK zeljo 14:0