Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid fk BarcaVT
Normal Tactiek TikiTaka2.0
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
15.9 gemiddelde waardering 37.3
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Czejgis is nu in balbezit. Czejgis passt de bal met de wreef. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă schiet op doel. Koljibabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - BarcaVT 0:1

15e minuut.
Czejgis is nu in balbezit. Škrebić is nu in balbezit. Czejgis onderschept slim de pass. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ćurevac trapt de bal weg van het doel. Jaber kopt de bal weg. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - BarcaVT 0:2

29e minuut.
Doeltrap. Koljibabić met een harde bal richting middenveld. Czejgis kopt de bal weg. Matera heeft problemen om de bal te vangen. Matera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Škrebić geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vranješ stond buitenspel. Máj neemt vlug de vrije trap. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - BarcaVT 0:3

34e minuut.
Daar is Wlazło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazło geeft een lange en hoge pass. Ćurevac heeft problemen om de bal te vangen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vallarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ geeft de bal voor. Daar is Ćurevac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Koljibabić probeert naar een medespeler te passen. Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaber passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matera de bal. Matera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - BarcaVT 0:4

41e minuut.
Hankić met een harde bal richting middenveld. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ speelt de bal door. Daar is Matera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Czejgis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustedanagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustedanagić passt de bal zonder na te denken. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Koljibabić trapt de bal weg. Jaber kopt de bal weg. Daar is Plisnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - BarcaVT 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid fk 90%, BarcaVT 10%.
Real Madrid fk - BarcaVT 0:5

50e minuut.
Ursuţ kopt de bal weg. Daar is Matera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles is nu in balbezit. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Robles speelt de bal door. Mustedanagić heeft problemen om de bal te vangen. Robles rent richting de bal. Koljibabić bokst de bal weg. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - BarcaVT 0:6

52e minuut.
Czejgis passt de bal met de wreef. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ speelt de bal door. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hruşcă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gogić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Čabrić rent richting de bal. Hende onderschept slim de pass. Hende passt de bal zonder na te denken. Gogić is nu in balbezit. Gogić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Karaklajić onderschept slim de pass. Karaklajić geeft de bal voor. Jaber kopt de bal weg. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hende geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hankić de bal. Matera onderschept slim de pass. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - BarcaVT 0:7

67e minuut.
Ursuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hankić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - BarcaVT 0:8

70e minuut.
Czejgis geeft een lange en hoge pass. Robles kopt de bal weg. Klungelig pakt Plisnić de bal. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Czejgis rent richting de bal. Czejgis geeft de bal voor. Klungelig pakt Plisnić de bal. Matera rent richting de bal. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - BarcaVT 0:9

72e minuut.
Ursuţ passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gogić de bal. Gogić speelt de bal door. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - BarcaVT 0:10

75e minuut.
Hankić geeft een hoge lob. Inworp. Robles met de inworp. Czejgis is nu in balbezit. Czejgis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. Gogić rent richting de bal. Czejgis is nu in balbezit. Gogić is nu in balbezit. Gogić schiet op doel. Koljibabić bokst de bal weg.

79e minuut.
Ćurevac geeft een hoge lob. Daar is Čizmić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarta is nu in balbezit. Vallarta geeft een lange en hoge pass. Ursuţ geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koljibabić speelt de bal door. Czejgis kopt de bal weg. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ... Ćurevac probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hankić neemt vlug de vrije trap. Gogić rent richting de bal. Czejgis speelt de bal door. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid fk 84%, BarcaVT 16%.
Real Madrid fk - BarcaVT 0:10