Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaVT Real Madrid fk
TikiTaka2.0 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 15.9
solid Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Škrebić geeft een lange en hoge pass. Hende kopt de bal weg. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 1:0

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Matera de bal onder controle te krijgen. Czejgis is nu in balbezit. Czejgis passt de bal zonder na te denken. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Czejgis verovert de bal door een tackle van achteren. Czejgis passt de bal zonder na te denken. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 2:0

9e minuut.
Čizmić is nu in balbezit. Vallarta onderschept slim de pass. Vallarta passt de bal in één keer door. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koljibabić probeert naar een medespeler te passen. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Matera rent richting de bal. Matera draait met de bal, schiet en ... Koljibabić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 3:0

12e minuut.
Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Matera met een sublieme pass. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 4:0

15e minuut.
Ursuţ geeft de bal voor. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ... Koljibabić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 5:0

21e minuut.
Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ geeft een lange en hoge pass. Daar is Hruşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă passt de bal in één keer door. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hende probeert naar een medespeler te passen. Jaber rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ljubojević. Ljubojević krijgt een gele kaart. Jaber wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Mustedanagić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robles met een snelle inworp. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hende zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles geeft een lange en hoge pass. Matera krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Czejgis rent richting de bal. Czejgis geeft een hoge lob. Matera is nu in balbezit. Matera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ćurevac de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mustedanagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustedanagić geeft een hoge lob. Czejgis probeert de bal aan de voet te houden. Wlazło geeft een lange en hoge pass. Matera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Koljibabić met een harde bal richting middenveld. Czejgis kopt de bal weg. Matera probeert de bal met de borst te controleren. Matera haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Ursuţ geeft een hoge lob. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 6:0

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ćurevac trapt de bal weg van het doel. Jaber kopt de bal weg. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera passt de bal in één keer door. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Robles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 7:0

43e minuut.
Ursuţ speelt de bal door. Klungelig pakt Matera de bal. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 12%, Real Madrid fk 88%.
BarcaVT - Real Madrid fk 8:0

51e minuut.
Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal met de wreef. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 9:0

55e minuut.
Czejgis met een snelle inworp. Hruşcă geeft een hoge lob. Ursuţ kopt de bal weg. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 10:0

57e minuut.
Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ geeft de bal voor. Ćurevac is nu in balbezit. Matera verovert de bal door een tackle van achteren. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 11:0

60e minuut.
Robles heeft problemen om de bal te vangen. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jaber heeft problemen om de bal te vangen. Ljubojević kopt de bal weg. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis geeft een lange en hoge pass. Robles rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Matera rent richting de bal. Hruşcă is nu in balbezit. Matera rent richting de bal. Matera schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mustedanagić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Real Madrid fk 12:0

68e minuut.
Máj geeft een lange en hoge pass. Matera is nu in balbezit. Matera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Robles de bal. Robles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Karaklajić rent richting de bal. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles geeft de bal voor. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Koljibabić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Hende geeft een hoge lob. Šabić heeft problemen om de bal te vangen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ... Koljibabić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jaber is nu in balbezit. Czejgis rent richting de bal. Czejgis passt de bal met de wreef. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wlazło kopt de bal weg. Matera rent richting de bal. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Czejgis heeft problemen om de bal te vangen. Čizmić rent richting de bal. Czejgis verovert de bal door een tackle van achteren. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Plisnić de bal. Matera is nu in balbezit. Matera speelt de bal door. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Robles schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 13%, Real Madrid fk 87%.
BarcaVT - Real Madrid fk 12:0