Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid fk Hajducka Voda
Normal Tactiek 3.4.3
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 38.6
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Škrebić de bal. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustedanagić begaat een overtreding. Mustedanagić krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Karaklajić rent richting de bal. Golub onderschept slim de pass. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Koljibabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:1

5e minuut.
Karaklajić rent richting de bal. Pandurević onderschept slim de pass. Pandurević probeert naar een medespeler te passen. Mikijelj heeft problemen om de bal te vangen. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić bokst de bal weg. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:2

6e minuut.
Vranješ is nu in balbezit. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj passt de bal in één keer door. Mikulić is nu in balbezit. Mikulić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mikulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić geeft de bal voor. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:3

15e minuut.
Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Golub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golub passt de bal met de wreef. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj schiet op doel. Koljibabić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:4

27e minuut.
Ljubojević rent richting de bal. Zolović onderschept slim de pass. Zolović geeft de bal voor. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:5

34e minuut.
Doeltrap. Koljibabić trapt de bal weg van het doel. Zolović kopt de bal weg. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:6

35e minuut.
Vranješ is nu in balbezit. Mikijelj is nu in balbezit. Golub met een sublieme pass. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:7

36e minuut.
Ljubojević heeft problemen om de bal te vangen. Golub is nu in balbezit. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Koljibabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:8

39e minuut.
Grebičević probeert naar een medespeler te passen. Čabrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljutić begaat een overtreding. Čabrić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Čabrić kan niet meer verder spelen. Krušić komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Plisnić passt de bal in één keer door. Karaklajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grebičević verovert de bal door een tackle van achteren. Grebičević geeft een lange en hoge pass. Pandurević is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid fk 65%, Hajducka Voda 35%.
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:9

46e minuut.
Daar is Golub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golub passt de bal met de wreef. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mikulić geeft een lange en hoge pass. Golub kopt de bal weg. Karaklajić heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Škrebić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mustedanagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustedanagić geeft een hoge lob. Golub rent richting de bal. Golub draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koljibabić bokst de bal weg.

63e minuut.
Mikulić passt de bal zonder na te denken. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel. Koljibabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ćurevac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurevac geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mikulić zal de hoekschop nemen. Pandurević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:10

68e minuut.
Zolović met een sublieme pass. Mikijelj rent richting de bal. Golub rent richting de bal. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Grebičević kopt de bal weg. Golub met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikijelj de bal. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:11

77e minuut.
Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj passt de bal in één keer door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:12

80e minuut.
Škrebić rent richting de bal. Mikulić onderschept slim de pass. Mikulić met een sublieme pass. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... Koljibabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:13

83e minuut.
Plisnić is nu in balbezit. Grebičević onderschept slim de pass. Grebičević geeft een lange en hoge pass. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:14

86e minuut.
Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević rent richting de bal. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Šabić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mikulić zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Golub de bal. Golub haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Čizmić de bal. Zolović rent richting de bal. Zolović geeft een lange en hoge pass. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Knežević bereikt de bal nog maar net als eerste. Knežević geeft de bal voor. Mikijelj kopt de bal weg. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Koljibabić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid fk 81%, Hajducka Voda 19%.
Real Madrid fk - Hajducka Voda 0:14