Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VRATNIK Buena Vista
NOVA Tactiek Van gaal
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 54.9
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


8e minuut.
Bolis probeert naar een medespeler te passen. Pironti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pironti geeft een hoge lob. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Travica is nu in balbezit. Laraignee onderschept slim de pass. Vladušić is nu in balbezit. Vladušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Buena Vista 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Tănăsescu de bal. Vladušić rent richting de bal. Vladušić passt de bal zonder na te denken. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Vladušić passt de bal in één keer door. Haugland probeert naar een medespeler te passen. Miletić probeert naar een medespeler te passen. Rapa is nu in balbezit. Rapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rapa geeft de bal voor. Laraignee kopt de bal weg. Bombelli speelt de bal door. Daar is Travica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Travica rent richting de bal. Travica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Campisano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombelli haalt uit met een fantastische trap. Rapa rent richting de bal. Rapa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Buena Vista 0:2

35e minuut.
Lojudice probeert de bal aan de voet te houden. Miletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miletić passt de bal met de wreef. Rapa is nu in balbezit. Rapa draait met de bal, schiet en ... Tatara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Miletić rent richting de bal. Miletić passt de bal met de wreef. Bombelli met een sublieme pass. Travica heeft problemen om de bal te vangen. Travica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Haugland kopt de bal weg. Vladušić geeft een lange en hoge pass. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa haalt uit met een fantastische trap. Tatara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Buena Vista 0:3

41e minuut.
Campisano passt de bal in één keer door. Kufrejski heeft problemen om de bal te vangen. Pironti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pironti krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bombelli speelt de bal door. Vladušić speelt de bal door. Travica is nu in balbezit. Travica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Buena Vista 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 70%, Buena Vista 30%.
FC VRATNIK - Buena Vista 0:4

47e minuut.
Vladušić passt de bal in één keer door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo geeft een lange en hoge pass. Daar is Travica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Buena Vista 0:5

55e minuut.
Sarwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa verovert de bal door een tackle van achteren. Rapa met een sublieme pass. Vladušić is nu in balbezit. Vladušić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sarwat geeft een lange en hoge pass. Bolis is nu in balbezit. Lojudice onderschept slim de pass. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Travica bereikt de bal nog maar net als eerste. Travica passt de bal zonder na te denken. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa haalt uit met een fantastische trap. Tatara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Buena Vista 0:6

72e minuut.
Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić passt de bal met de wreef. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa draait met de bal, schiet en ... Tatara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Buena Vista 0:7

75e minuut.
Vladušić is nu in balbezit. Vladušić speelt de bal door. Rapa rent richting de bal. Rapa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Vladušić verovert de bal door een tackle van achteren. Vladušić geeft de bal voor. Sarwat probeert de bal met de borst te controleren. Rapa is nu in balbezit. Rapa draait met de bal, schiet en ... Tatara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tatara trapt de bal weg. Miletić is nu in balbezit. Miletić passt de bal zonder na te denken. Rapa is nu in balbezit. Rapa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Campisano heeft problemen om de bal te vangen. Campisano probeert naar een medespeler te passen. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. Toregiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Buena Vista 1:7

87e minuut.
Crespo passt de bal in één keer door. Pironti rent richting de bal. Pironti geeft de bal voor. Travica bereikt de bal nog maar net als eerste. Travica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 73%, Buena Vista 27%.
FC VRATNIK - Buena Vista 1:7