Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buena Vista Sigmaringen
Van gaal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 17.1
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


8e minuut.
Šegvić verovert de bal door een tackle van achteren. Bosnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šegvić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haugland zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Travica maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mincza is nu in balbezit. Mincza geeft een lange en hoge pass. Amidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić onderschept slim de pass. Šegvić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Travica rent richting de bal. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara probeert naar een medespeler te passen. Šegvić is nu in balbezit. Šegvić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Travica passt de bal in één keer door. Carrara rent richting de bal. Carrara met een sublieme pass. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pičeta geeft een hoge lob. Šegvić heeft problemen om de bal te vangen. Travica rent richting de bal. Travica draait met de bal, schiet en ... Žiroš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Sigmaringen 1:0

30e minuut.
Gorawski passt de bal met de wreef. Šegvić rent richting de bal. Bosnić begaat een overtreding. Bosnić krijgt een gele kaart. Šegvić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gorawski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Šegvić kopt de bal weg. Klungelig pakt Travica de bal. Travica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Haugland kopt de bal weg. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Travica is nu in balbezit. Travica haalt uit met een fantastische trap. Žiroš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Sigmaringen 2:0

33e minuut.
Travica verovert de bal door een tackle van achteren. Travica met een sublieme pass. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić draait met de bal, schiet en ... Žiroš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Gorawski passt de bal zonder na te denken. Pičeta heeft problemen om de bal te vangen. Komazec rent richting de bal. Pičeta verovert de bal door een tackle van achteren. Pičeta geeft een hoge lob. Paal!

44e minuut.
Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza geeft een hoge lob. Daar is Poverata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travica rent richting de bal. Travica draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buena Vista 27%, Sigmaringen 73%.
Buena Vista - Sigmaringen 2:0

47e minuut.
Subota heeft problemen om de bal te vangen. Mincza met een sublieme pass. Pičeta speelt de bal door. Travica bereikt de bal nog maar net als eerste. Travica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Sigmaringen 3:0

53e minuut.
Haugland speelt de bal door. Légrádi rent richting de bal. Légrádi geeft de bal voor. Travica bereikt de bal nog maar net als eerste. Travica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mincza met een sublieme pass. Klungelig pakt Carrara de bal. Carrara probeert naar een medespeler te passen. Šegvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegvić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pironti geeft een hoge lob. Amidžić geeft een hoge lob. Poverata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Travica rent richting de bal. Travica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Šegvić rent richting de bal. Carrara rent richting de bal. Carrara met een sublieme pass. Travica rent richting de bal. Travica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Čomaga de bal. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski passt de bal zonder na te denken. Travica rent richting de bal. Travica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Légrádi geeft een lange en hoge pass. Pičeta is nu in balbezit. Pičeta passt de bal zonder na te denken. Travica bereikt de bal nog maar net als eerste. Travica draait met de bal, schiet en ... Žiroš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Poverata de bal. Šegvić rent richting de bal. Šegvić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Travica speelt de bal door. Šegvić is nu in balbezit. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ćurkić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buena Vista - Sigmaringen 4:0

89e minuut.
Daar is Poverata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poverata geeft een hoge lob. Bolis kopt de bal weg. Carrara heeft problemen om de bal te vangen. Carrara geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buena Vista 22%, Sigmaringen 78%.
Buena Vista - Sigmaringen 4:0