Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK.Željezničar Brezijak FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Uskoković geeft een hoge lob. Inworp. Paspalj met de inworp. Masnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bošnjak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasić komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Masnov onderschept slim de pass. Masnov speelt de bal door. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević haalt uit met een fantastische trap. Hatkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Željezničar - Brezijak FC 0:1

44e minuut.
Đulbić geeft een hoge lob. Inworp. Manenica met de inworp. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneslavić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Željezničar 62%, Brezijak FC 38%.
FK.Željezničar - Brezijak FC 0:1

58e minuut.
Ibričić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manenica met de inworp. Maneslavić probeert de bal met de borst te controleren. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Pehadžić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hangi met de inworp. Masnov is nu in balbezit. Masnov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Hatkić trapt de bal weg. Ibričić kopt de bal weg. Hangi heeft problemen om de bal te vangen. Hangi draait met de bal, schiet en ... Hatkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ibričić geeft een hoge lob. Hangi kopt de bal weg. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević haalt uit met een fantastische trap. Hatkić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Željezničar 51%, Brezijak FC 49%.
FK.Željezničar - Brezijak FC 0:1