Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VRATNIK sevilja
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 16.4
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Eterović is nu in balbezit. Laraignee verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee probeert naar een medespeler te passen. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Białostocki is nu in balbezit. Białostocki probeert naar een medespeler te passen. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Komarica geeft een hoge lob. Laraignee kopt de bal weg. Klungelig pakt Anderson de bal. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Białostocki onderschept slim de pass. Białostocki probeert naar een medespeler te passen. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - sevilja 1:0

41e minuut.
Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel. Čorbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - sevilja 2:0

43e minuut.
Inworp. Pilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Arrigo probeert naar een medespeler te passen. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Karišik geeft een hoge lob. Inworp. Lojudice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anderson rent richting de bal. Anderson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 29%, sevilja 71%.
FC VRATNIK - sevilja 2:0

53e minuut.
Białostocki met de inworp. Laraignee rent richting de bal. Laraignee passt de bal in één keer door. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - sevilja 3:0

58e minuut.
Skejić onderschept slim de pass. Pilar is nu in balbezit. Pilar met een sublieme pass. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilar met een snelle inworp. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice geeft de bal voor. Laraignee kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - sevilja 4:0

77e minuut.
D`Arrigo geeft een lange en hoge pass. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vršajević. Vršajević krijgt een gele kaart.

80e minuut.
D`Arrigo speelt de bal door. Lojudice rent richting de bal. Lojudice geeft de bal voor. Kufrejski maakt een snoekduik en kopt de bal. Čorbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - sevilja 5:0

83e minuut.
Lojudice passt de bal zonder na te denken. Eterović bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Komarica de bal. Anderson rent richting de bal. Anderson draait met de bal, schiet en ... Čorbić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - sevilja 6:0

84e minuut.
Divić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skejić de bal. Komarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski onderschept slim de pass. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. Čorbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Lojudice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een lange en hoge pass. Kufrejski springt en kopt de bal. Čorbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - sevilja 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 19%, sevilja 81%.
FC VRATNIK - sevilja 7:0