Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ebony f.c. BlueFantasy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bogos geeft een lange en hoge pass. Zamfirescu kopt de bal weg. Neag is nu in balbezit. Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Proca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Proca is nu in balbezit. Proca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebony f.c. 68%, BlueFantasy 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ebony f.c. - BlueFantasy 0:0

54e minuut.
Catinca met een sublieme pass. Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu passt de bal in één keer door. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Catinca met een sublieme pass. Proca is nu in balbezit. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca onderschept slim de pass. Proca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proca rent richting de bal. Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu haalt uit met een fantastische trap. Pâslariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - BlueFantasy 0:1

82e minuut.
Zamfirescu passt de bal in één keer door. Grama is nu in balbezit. Grama passt de bal zonder na te denken. Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Pâslariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebony f.c. 36%, BlueFantasy 64%.
ebony f.c. - BlueFantasy 0:1