Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 17:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043 [del]
  • Stadion: ??? Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2977
??? BlueFantasy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Negrilă trapt de bal weg van het doel. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Hilă is nu in balbezit. Hilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zamfirescu is nu in balbezit. Hâmpu onderschept slim de pass. Hâmpu passt de bal in één keer door. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Catinca geeft een lange en hoge pass. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb begaat een overtreding. Sârb krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Grama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eftene kopt de bal weg. Daar is Hâmpu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilă rent richting de bal. Hilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Calu rent richting de bal. Calu geeft de bal voor. Hilă met een sublieme pass. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
??? - BlueFantasy 0:1

31e minuut.
Mara heeft problemen om de bal te vangen. Eftene is nu in balbezit. Mara met een sublieme pass. Hilă rent richting de bal. Hilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ??? 62%, BlueFantasy 38%.
??? - BlueFantasy 0:1

70e minuut.
Mara passt de bal in één keer door. Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu speelt de bal door. Grama rent richting de bal. Grama geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Proca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei speelt de bal door. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dănciulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănciulescu met een sublieme pass. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei schiet op doel. Nărăvaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ??? 42%, BlueFantasy 58%.
??? - BlueFantasy 0:1
???