Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC STEAUA LEHLIU-SAT Arsenal de Mihailesti
Normal Tactiek BBB
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
19.8 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Paraschivu geeft een hoge lob. Məlikov rent richting de bal. Năstăsoiu onderschept slim de pass. Onuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Onuţ schiet op doel. Pastor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Paraschivu onderschept slim de pass. Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Onuţ rent richting de bal. Onuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC STEAUA LEHLIU-SAT - Arsenal de Mihailesti 0:1

19e minuut.
Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă geeft de bal voor. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Speriatu met een snelle inworp. Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grasu geeft de bal voor. Məlikov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC STEAUA LEHLIU-SAT - Arsenal de Mihailesti 0:2

29e minuut.
Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea geeft een lange en hoge pass. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu geeft de bal voor. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel. Pastor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC STEAUA LEHLIU-SAT - Arsenal de Mihailesti 0:3

39e minuut.
Arghirescu passt de bal met de wreef. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu passt de bal in één keer door. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Grasu speelt de bal door. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Onuţ rent richting de bal. Onuţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC STEAUA LEHLIU-SAT 57%, Arsenal de Mihailesti 43%.
FC STEAUA LEHLIU-SAT - Arsenal de Mihailesti 0:3

57e minuut.
Speriatu speelt de bal door. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu geeft een lange en hoge pass. Onuţ rent richting de bal. Onuţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Onuţ is nu in balbezit. Onuţ passt de bal met de wreef. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel. Pastor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC STEAUA LEHLIU-SAT - Arsenal de Mihailesti 0:4

88e minuut.
Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu probeert naar een medespeler te passen. Onuţ rent richting de bal. Onuţ haalt uit met een fantastische trap. Pastor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC STEAUA LEHLIU-SAT 47%, Arsenal de Mihailesti 53%.
FC STEAUA LEHLIU-SAT - Arsenal de Mihailesti 0:4